Ο ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ… «ΕΙΔΙΚΟΥΣ»: ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΕΣΕΙΣ ΠΟΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ!

Εκτός από παρανοϊκός (σύμπτωμα όλων των κακομαθημένων παιδιών, που τους γίνονταν όλα τα χατίρια…) ο δικτάτορας Μητσοτάκης είναι και δειλός! Ενώ, λοιπόν, έχει αποφασίσει εξ’ αρχής να συμμορφωθεί με οτιδήποτε του επιβάλλουν οι διεθνείς τύραννοι –ήτοι, νέα καραντίνα!- επιχειρεί να ρίξει την ευθύνη στα επιστημονικά του άλλοθι, λοιμωξιολόγους!

Έτσι, τηλεδιάσκεψη μ’ αυτούς τους «σχιζοφρενείς της καραντίνας» έγινε σήμερα και ο δειλός δικτάτορας τους πέταξε το «μπαλάκι»: «Αν κρίνετε ότι πρέπει να σημάνετε συναγερμό για τη λήψη κάποιου μέτρου, μην διστάσετε να το κάνετε έγκαιρα».

Το σχέδιο είναι σαφές: μετά από την καλλιέργεια κλίματος τρόμου (η οποία έχει ήδη αρχίσει από τη χούντα και τους αλήτες-ρουφιάνους-δημοσιογράφους και θα εντείνεται μέρα με τη μέρα…), μόλις αυξηθούν τα νέα κρούσματα και ο ημερήσιος αριθμός νεκρών σε κάποιες ευρωπαϊκές χώρες –όσο περισσότερες τόσο καλύτερα!- ο δειλός δικτάτορας θα βγει και θα πει πως οι… «ειδικοί» επιστήμονες ζήτησαν να ληφθούν «εγκαίρως» τα «σωστά μέτρα» (δηλαδή η νέα καραντίνα!), για «να μη γίνουμε Ιταλία, Ισπανία, Γαλλία» κ.τ.λ.!

Έλληνες, ξυπνάτε και αντισταθείτε στο χαμό σας!