ΟΥΑΟΥ! ΤΩΡΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ Ο ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΤΗΝ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ! 

«ΝΕΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟ ΙΌΝΙΟ! #κυβερνηση_Μητσοτακη Ξεκάθαρο από τον @NikosDendias ΕΡΤ , ότι το Καστελλόριζο τίθεται εκτός Συμφωνίας ΑΟΖ με Αίγυπτο, η οποία γι΄ αυτό ακριβώς θα είναι “Μερική»! θα ξυπνήσουν οι ελληνες; 

@ellinikilisi».

Αυτό το tweet ανήρτησε σήμερα το λαμόγιο ο Βελόπουλος! Κάπως αργά δεν κατάλαβε ότι επίκειται προδοσία; Διότι, κατά την προ ημερών συνάντησή του με τον Κούλη, επί του θέματος, ήταν όλες γλύκες και συναίνεση!

Ας θυμηθούμε πως περιγράφει τη συνάντηση το διαδικτυακό όργανο του Μητσοτακισμού protothema.gr, το οποίο περνάει κατά γράμμα τη γραμμή της χούντας:  

«Χαίρετε συνονόματε» είπε ο κύριος Μητσοτάκης υποδεχόμενος τον Κυριάκο Βελόπουλο και έσπευσε να προσθέσει ότι «δεν κάνουμε χειραψίες» λόγω κορωνοϊού, με τον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης να συμφωνεί. Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης κάθισε και από τον καναπέ συνέχισε, αναφερόμενος σε μια ρήση του Αντισθένη πως «ομονοούντες οι Έλληνες κερδίζουν το πιο ισχυρό τείχος». «Βλέπω καλή διάθεση ομονόησης των πολιτικών δυνάμεων» σχολίασε ο πρωθυπουργός. Ο κύριος Βελόπουλος από την πλευρά του σημείωσε πως «έχουμε χρέος να είμαστε ενωμένοι στα δύσκολα» και εξέφρασε την άποψη πως «τα κόμματα πρέπει να βάλουν νερό στο κρασί της πολιτικής αντιπαράθεσης»

Μάλιστα, την επομένη πήγε και στη γιορτή της «δημοκρατίας», για να δείξει και στην πράξη πως είναι ουρά του Μητσοτάκη κι ολόκληρης της καθεστωτικής σαπίλας!

Εδώ δύο τινά μπορεί να συμβαίνουν: ή είναι χαζός ο Βελόπουλος και δεν κατάλαβε που το πάει ο Μητσοτάκης για το Καστελόριζο, ή πετάει και καμμιά φωτοβολίδα μετά την απομάκρυνση εκ του Μαξίμου, για να κοροϊδεύει τους ελαχίστους εναπομείναντες ψηφοφόρους του!

Λαμόγιο είναι, χαζός ΔΕΝ είναι! Άρα, ισχύει το δεύτερο!