ΑΡΙΣΤΗ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΠΑΕΙ ΓΙΑ… 9ΗΜΕΡΗ «ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ» ΤΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ ΤΗΣ ΚΩ, ΔΑΠΑΝΑΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΝ! 

Η αριστεία των τσίπηδων (φτηνιάρηδων εις την… ελληνοαμερικανικήν, εκ του cheap, που σημαίνει φτηνός…) του Μητσοτάκη δε θέλει ούτε χρήμα ούτε κόπο, θέλει… τρόπο!

Η… άριστη μαντάμ Σοφία Νικολάου, λοιπόν, γενική γραμματέας Αντιεγκληματικής πολιτικής της χούντας του ζαβού, βρήκε τον τρόπο να κάνει –μαζί με τους παρατρεχάμενούς της!- τζάμπα διακοπές στην κοσμοπολίτικη Κω. Τζάμπα για την ίδια –και το σκυλολόι της- αλλά όχι για τους αιώνιους «μαλάκες», τους Έλληνες φορολογούμενους, που θα πληρώσουν συνολικά περί τα 8.000 ευρώ!

Ποιος είναι ο τρόπος της… άριστης παλιοκουφάλας; Σύμφωνα με τη δικαιολόγηση της δαπάνης, θα κάνει… επιθεώρηση στις φυλακές της Κω, αυτή και η τετραμελής κουστωδία της (προφανώς πρόκειται για τους αστυνομικούς πολυτελείας που της έχει διαθέσει το κράτος-κωλοχανείο!). Μόνο που η «επιθεώρηση» των φυλακών της Κω θα κρατήσει.… εννιά ολόκληρες ημέρες, από τις 6 ως τις 15 Αυγούστου!!!

Του κώλου τα εννιάμερα, δηλαδή! Πλερώστε ζώα ψηφοφόροι τις διακοπές της… άριστης του… εντιμότατου Μητσοτάκη! Πλερώστε, βράστε στην Αθήνα με 40 βαθμούς και σκάστε, γιατί εσείς τους ψηφίσατε τους… άριστους κατσικοκλέφτες!