Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ «ΕΘΝΙΚΟΦΡΟΝΩΝ» ΑΠΕΙΛΕΙ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΚΤΗΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΜΟΡΙΑ: Ή ΜΑΣ ΤΑ ΝΟΙΚΙΑΖΕΤΕ Ή ΤΑ ΕΠΙΤΑΣΣΟΥΜΕ!

Στην εν κρυπτώ επέκταση του hot spot της Μόριας Λέσβου προχωράει η χούντα Μητσοτάκη! Προς τούτο, ο Μηταράκης έστειλε διάφορους «άριστους», στελέχη του υπουργείου του, τα οποία είχαν διαδοχικές συναντήσεις με δεκάδες ιδιοκτήτες κτημάτων της ευρύτερης περιοχής γύρω από το υφιστάμενο hot spot, απειλώντας τους πως αν δεν ενοικιάσουν τα κτήματά τους με 160 ευρώ το στρέμμα, θα γίνει επίταξή τους και χωρίς αποζημίωση!

Ιδού η σχετική καταγγελία κατοίκου της περιοχής στο Facebook:

«Το πρώτο βήμα για τη μετατροπή της Λέσβου σε αποικία και την οριστική απώλεια της ελληνικής κυριαρχίας στο νησί έγινε χτες. Στελέχη του Υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής από την Αθήνα, συναντήθηκαν με περίπου 20 ιδιοκτήτες ελαιοκτημάτων γύρω από το ΚΥΤ, προσφέροντας τη δυνατότητα μίσθωσης της ιδιοκτησίας τους προς 160 ευρώ το στρέμμα. Για όσους αρνηθούν θα ακολουθηθεί ο δρόμος της επίταξης χωρίς αποζημίωση.

Στόχος η δημιουργία της κλειστής (εδώ γελάμε) υπερδομής – τέρας των 250 στρεμμάτων. Οι τοπικοί άρχοντες προσποιούνται ότι δε γνωρίζουν τίποτα, στον τοπικό τύπο επίσης σήμερα δεν αναφέρεται το παραμικρό».

Τα σχόλια δικά σας!