Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! TWITTER ΚΑΙ FACEBOOK ΚΑΤΕΒΑΣΑΝ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ ΓΙΑΤΙ ΕΛΕΓΕ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΪΔΟΪΟ!

Η παγκόσμια δικτατορία –την οποία καταγγέλλουμε και κάποιοι ηλίθιοι μας αποκαλούν… συνωμοσιολόγους!- είναι ήδη εδώ και φτάνει στο σημείο να λογοκρίνει ακόμα και τον πρόεδρο των ΗΠΑ!

Έτσι, το Twitter απέσυρε το βράδυ της Δευτέρας ένα βίντεο που είχε αναρτήσει ο πρόεδρος Τραμπ, διότι περιείχε… «ψευδείς πληροφορίες» για τον κοροϊδοϊό: «Τα τουίτ που συνόδευαν το βίντεο παραβιάζουν την πολιτική μας όσον αφορά την παραπληροφόρηση για την Covid-19», ανέφερε ένας εκπρόσωπος του μέσου!
Επιπλέον, ένας εκπρόσωπος του Facebook, δήλωσε ότι το ίδιο βίντεο κατέβηκε και από αυτήν την πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης, επειδή περιείχε «ψευδείς πληροφορίες σχετικές με τα φάρμακα και τις θεραπείες» του κοροϊδοϊού!

Σύμφωνα με την εφημερίδα Washington Post, περισσότερα από 14 εκατομμύρια άνθρωποι πρόλαβαν και το είδαν μέσω Facebook, πριν το φάει η μαρμάγκα της λογοκρισίας.

Μεταξύ των άλλων, στο βίντεο αναφέρεται ότι οι μάσκες δεν είναι αναγκαίες για να σταματήσει η εξάπλωση της ασθένειας, κι ότι η υδροξυχλωροκίνη είναι αρκετά αποτελεσματική στην αντιμετώπισή της. Όμως, η υδροξυχλωροκίνη είναι πάμφθηνη, κι αυτό δε συμφέρει τους κολοσσούς των εταιρειών φαρμάκων, που θέλουν να αφαιμάξουν τον κοσμάκη!

Ας ελπίσουμε, για το καλό της ανθρωπότητας, τον προσεχή Νοέμβριο να επανεκλεγεί ο Τραμπ, για να υποστούν οι διεθνείς τύραννοι μια μεγάλη ήττα μέσα στη «φωλιά» τους! Και να μπορέσει μετά να πάρει από τα χέρια τους και την εξουσία, γιατί όπως αποδεικνύεται στην πράξη, δε φτάνει να κατέχει κάποιος την προεδρία, για να έχει και την εξουσία!