ΖΑΒΗ ΧΟΥΝΤΑΡΑ! Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΘΑ ΜΠΟΥΚΑΡΕΙ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ… ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΟΣ!

Και τα τελευταία προσχήματα κάνει στην άκρη η χουντάρα του ΖΑΒΟΥ δικτάτορα Μητσοτάκη! Η οποία, αποτελεί μέρος της πλανητικής δικτατορίας που ετοιμάζονται να μας επιβάλλουν οι διεθνείς τύραννοι, με πρόσχημα την αντιμετώπιση του κοροϊδοϊού, αν κερδίσουν τις προσεχείς εκλογές στις ΗΠΑ!

Η χουντάρα, λοιπόν, δίνει το ελεύθερο στην αστυνομία να εισβάλλει μέσα στα σπίτια μας, χωρίς ένταλμα εισαγγελέα, όπου υπάρχει καταγγελία ρουφιάνου κοροϊδοϊόπληκτου «νοικοκύρη» – ψηφοφόρου του Μητσοτάκη, για… συνωστισμό!!!

Έτσι, σήμερα ο υπουργός κρατικής τρομοκρατίας Χρυσοχοΐδης, βρίσκεται στην –έρημη!- Μύκονο, για να ελέγξει την τήρηση των… υγειονομικώς ορθώς μέτρων της χούντας.

Και με αφορμή κάποια πάρτυ που γίνονται στο νησί, ο Χρυσοχοΐδης δήλωσε πομπωδώς ότι πολύ σύντομα αυτό το φαινόμενο θα πάψει να υπάρχει, καθώς θα επιβληθεί περιορισμός του αριθμού των καλεσμένων στα σπίτια! Κι όπου υπάρχει καταγγελία ότι έχουν μαζευτεί περισσότεροι από τον επιτρεπόμενο αριθμό, η αστυνομία της χούντας θα εισβάλλει για να εφαρμόσει τον «νόμο»! Κι αυτό προφανώς, θα συμβεί και στην υπόλοιπη Ελλάδα!

Κάτω η χούντα! Έλληνες ξυπνάτε και αντισταθείτε, πριν είναι πολύ αργά!