ΧΥΔΑΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΙΕΡΟΜΟΝΑΧΟΥ ΙΓΝΑΤΙΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΡΑΚΟΛΙΑ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ! ΕΧΕΙ ΛΥΣΣΑΞΕΙ Ο ΖΑΒΟΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ!

Την ώρα που ο ζαβός δικτάτορας Μητσοτάκης ετοιμάζει μέτρα τρομοκράτησης των πιστών για να μην γεμίσουν τις εκκλησίες στην επερχόμενη μεγάλη γιορτή της Παναγιάς (με πρώτο την υποχρέωση να φοράνε… μάσκες), έτυχε το περιστατικό με τον –άξιο!- ιερομόναχο Ιγνάτιο, που διέκοψε την θεία λειτουργία μόλις εντόπισε μια «πιστή» με μάσκα και της ζήτησε να τη βγάλει, γιατί στον Οίκο του Θεού δεν κινδυνεύει από ασθένειες!

Μπροστά, λοιπόν, στον κίνδυνο να τον μιμηθούν κι άλλοι ιερωμένοι και να ακυρώσουν τα μέτρα, ο παρανοϊκός δικτάτορας έδωσε εντολή στα λιγωμένα καρακόλια του να κάνουν χυδαίες και χλευαστικές επιθέσεις στον Ιγνάτιο, προκειμένου να τον γελοιοποιήσουν!

Έτσι, μετά τα πρώτα δημοσιεύματα, που τον κατηγορούσαν αλλά ήταν σχετικώς ήπια, ακολούθησαν νέα, με χυδαίες ύβρεις και απόπειρα να εμφανιστεί ο ιερομόναχος ως φαιδρό, περιθωριακό και επικίνδυνο πρόσωπο, ενώ εκφράζεται οργή κατά της ΕΡΤ που σχολιάζοντας το περιστατικό ζήτησε και τη γνώμη του ιερωμένου, που είπε μεγάλες αλήθειες που δεν συμφέρει ν’ ακούγονται δημοσίως – για την παγκόσμια δικτατορία που πάνε να μας επιβάλλουν οι διεθνείς τύραννοι, με πρόσχημα τον κοροϊδοϊό! Μάλιστα, τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα ήταν ταυτόσημα σε όλες τις ιστοσελίδες των σεσημασμένων παπαγάλων, δείγμα ότι ήταν κατευθυνόμενα απευθείας από τα υπόγεια του Μαξίμου, με την εντολή «να μπουν αμέσως όπως σας τα στείλαμε, γιατί δεν υπάρχει χρόνος για επεξεργασία»!

Πάρτε μια γεύση:   

«Δείτε σε βίντεο τα… καραγκιοζιλίκια ενός ιερομόναχου: Εκδίωξε πιστή που φορούσε μάσκα στην εκκλησία

Ένας ανεκδιήγητος ιερομόναχος  στην Κοζάνη  διέκοψε  τη θεία λειτουργία για  να  εκδιώξει πιστή που φορούσε μάσκα…

Πρωτοφανείς καταστάσεις,  που  κινούνται ανάμεσα στο κωμικό και το τραγικό και σίγουρα  αγγίζουν  το γελοίο,  εκτυλίχθηκαν το πρωί της   Κυριακής στην  Κοζάνη όταν  ένας ιερομόναχος  προκάλεσε επεισόδιο μέσα στην εκκλησία  της  Ιεράς Μονής Αγίας Παρασκευής Μηλοχωρίου, καθώς  διέκοψε τη λειτουργία  για  να αποδοκιμάσει μια 74χρονη πιστή που φορούσε μάσκα.  

Κι αν θα μπορούσε  κάποιος να  αποδώσει τη στάση  του ιερομόναχου σε  φανατισμό, ανοησία   ή κάποια διαταραχή,  εκείνο  που δεν μπορεί  να εξηγηθεί   είναι   ότι  η δημόσια  τηλεόραση της ΕΡΤ του έδωσε βήμα για να… εξηγήσει  τη  στάση   του,  με αποτέλεσμα  εκείνος  να  βρει  την ευκαιρία για  να  διατυπώσει τις απόψεις του περί …  «ανυπαρξίας του κορωνοϊού» και  «συνωμοσίας  της ΠΟΥ».

Έλληνες, ξυπνάτε και αντισταθείτε! Κανένας να μη φορέσει μάσκα σε εκκλησία της Παναγίας, γιατί μας προστατεύει η Χάρη Της! Μάσκες να φορέσουν οι αφορεσμένοι του Μητσοτάκη, στις συνάξεις των σατανιστών της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ και των μασονικών στοών, στις οποίες είναι «πρώτη μούρη»!