ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ! ΜΑΣΚΕΣ ΠΑΝΤΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΖΑΒΟΥ!

Ενώ η νέα καραντίνα βρίσκεται προ των πυλών (θα επιβληθεί μετά τον Αύγουστο…), η χούντα του ζαβού έκανε το πρώτο βήμα προς αυτή την κατεύθυνση!

Έτσι, με απόφαση του ζαβού δικτάτορα που δημοσιοποιήθηκε δια στόματος του δικτατορίσκου Χαρδαλιά, το σύμβολο της υποταγής στην… υγειονομική ορθότητα, η μάσκα, θα είναι υποχρεωτική και για τους υπαλλήλους και για το κοινό από αύριο Τετάρτη 29/07/2020, και σε άλλους κλειστούς χώρους εκτός από τα σούπερ μάρκετ. 

Στις ΔΕΚΟ, τις τράπεζες, τα ιατρεία, τα δημοτικά καταστήματα, τα καταστήματα τροφίμων (φούρνους, κρεοπωλεία, ιχθυοπωλεία, ζαχαροπλαστεία), σε καταστήματα λιανικής  καθώς και σε κομμωτήρια και κέντρα αισθητικής. Επίσης, στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς (Μετρό, λεωφορεία, τρόλεϋ), στα ταξί και στα επαγγελματικής χρήσης οχήματα για τους επιβάτες και τον οδηγό.

Τις επόμενες ημέρες δε, αναμένεται να επιβληθεί η χρήση της μάσκας και στις εκκλησίες – για να τρομοκρατηθούν οι πιστοί και να απέχουν από την Μεγάλη Γιορτή της Παναγίας!

Τέλος, σε συνέντευξη που έδωσε η νεοταξίτισσα Lady Bilderberg – Κεραμέως, είπε μεν πως το πρώτο κουδούνι σε όλα τα σχολεία της χώρας την ερχόμενη σχολική χρονιά θα χτυπήσει στις 7 Σεπτεμβρίου, αλλά μάλλον με υποχρεωτική τη χρήση μάσκας για τους μαθητές και το διδακτικό προσωπικό! Χωρίς να αποκλείει κι άλλα «σενάρια», όπως είπε, εννοώντας να μην ανοίξουν ποτέ τα σχολεία, αν εν τω μεταξύ έχει επιβληθεί η νέα καραντίνα!

Έλληνα, ξύπνα και αντιστάσου – η νέα καραντίνα θα είναι η ταφόπλακά σου! Σε καραντίνα να μπει το χαρούμενο κάθαρμα ο Μητσοτάκης, το σόι του και το σκυλολόι του! Όχι ο ελληνικός λαός!