ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣ ΜΙΜΗΣΗ! ΙΕΡΟΜΟΝΑΧΟΣ ΔΙΕΚΟΨΕ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΕ ΑΠΟ ΓΥΝΑΙΚΑ Ν’ ΑΦΗΣΕΙ ΤΙΣ ΥΠΟΚΡΙΣΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΗ ΜΑΣΚΑ

Επιτέλους, βρέθηκε ένας ιερωμένος να βάλει κάποια πράγματα στη θέση τους!

Ο ιερομόναχος Ιγνάτιος, λοιπόν, της Ιεράς Μονής της Αγίας Παρασκευής Μηλοχωρίου Εορδαίας, εντόπισε μέσα στην εκκλησία μια γυναίκα να φοράει μάσκα και αμέσως διέκοψε τη λειτουργία, λέγοντάς της πως ο κορωνοϊός δεν κολλάει μέσα στην εκκλησία και πως μάσκες φοριούνται μόνο στα καρναβάλια. Και πως όποιος πηγαίνει στο σπίτι του Χριστού, θα πρέπει να είσαι σωστά ντυμένος, να καλύπτει το σώμα του, αλλά το πρόσωπό του πρέπει να είναι καθαρό.

Ενώ έλεγε όλα αυτά, το εκκλησίασμα ξέσπασε σε χειροκροτήματα.

Επιπροσθέτως, ο λεβέντης ιερομόναχος που τιμάει τα ράσα του, μίλησε για την παγκόσμια δικτατορία του αντιχρίστου, που θέλουν να επιβάλλουν στον κόσμο οι διεθνείς τύραννοι κι ότι όταν φοράς μάσκα δεν αναπνέεις αέρα και πως δεν είναι πανδημία αυτό που έχουμε στην Ελλάδα μόνο με 200 νεκρούς. 

Τέτοιους ιερωμένους θέλει ο Χριστός και η Ελλάδα! Κι όσοι «πιστοί» πηγαίνουν με μάσκες στις εκκλησίες και πλένουν με… Dettol τις εικόνες πριν τις φιλήσουν, στην πραγματικότητα δεν πιστεύουν σε τίποτα και είναι ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ!