ΑΤΑΚΤΗ ΥΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ NAVTEX. ΝΕΑ ΙΜΙΑ ΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ!

Μια κίνηση για εντυπωσιασμό της κοινής γνώμης και για να δώσει τροφή στα παπαγαλάκια του να θριαμβολογούν έκανε ο… Μωυσής, αλλά πριν ο πετεινός λαλήσεις τρις υποχώρησε ατάκτως. Είτε γιατί τον απείλησε ο Οθωμανός Πασάς του, είτε γιατί τον διέταξαν τα διεθνή αφεντικά του, είτε γιατί συνέβησαν και τα δύο αυτά μαζί.

Μιλάμε βέβαια για την NAVTEX, για ασκήσεις με πραγματικά πυρά του Πολεμικού Ναυτικού στην θαλάσσια περιοχή γύρω από το Καστελόριζο.

Η οποία, μέσα σε λίγες ώρες –για να μην αποσυρθεί τελείως και γίνει αντιληπτή η ξεφτίλα του αρχιπροδότη- μετατράπηκε σε άσκηση με πυρά του… Λιμενικού! Το τραγελαφικό στην όλη υπόθεση, είναι ότι το Λιμενικό δεν κάνει ποτέ ασκήσεις με πραγματικά πυρά στην παραμεθόριο!

(ΥΓ): Κι ότι είχαν αρχίσει τα σιχάματα της δημοσιογραφίας (όπως το αρχικομμούνι ο Παπαπαναγιώτου…), να θριαμβολογούν, πως «Μετά τον Έβρο, το Καστελόριζο και το Oruc Reis είναι το δεύτερο “μάθημα” του “Κούλη” στον καταρρέοντα Σουλτάνο και τους εγχώριους υποστηρικτές του. Έχει και παρακάτω». Άντε χάσου ρε λουστράκι του Μητσοτάκη!