ΟΥΑΟΥ! ΤΑ ΜΑΖΕΨΕ ΚΙ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΟ… «ΕΜΒΛΗΜΑΤΙΚΟ ΕΡΓΟ» ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ Η ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΛΑΤΣΗ! ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;

Παρά τα πανηγυρικά εγκαίνια –με κατεδαφίσεις πέντε παλιών κτιρίων- από τον Κούλη και τις μπουλντόζες του… ανυπόμονου Μπουμπούκου, συνεχίζονται οι αποχωρήσεις από την κοινοπραξία του… «εμβληματικού έργου» του Ελληνικού.

Τελευταία αποχώρησε η Μαριάννα Λάτση, δημιουργώντας έντονες αμφιβολίες για το ξεκίνημα του έργου – που αρχίζει να μοιάζει με το… γιοφύρι της Άρτας. Ιδού και η σχετική ανακοίνωση:

«Μετά από  συμφωνία μεταξύ των μελών της οικογένειας Λάτση,  η Consolidated Lamda Holdings (CLH) πώλησε, στις 24/7/2020, 8.900.000 μετοχές της εταιρείας Lamda Development ΛΑΜΔΑ και θα εκκινήσει άμεσα διαδικασία διάθεσης συμπληρωματικού πακέτου 5.992.760 μετοχών της Lamda Development AE προκειμένου να διευκολυνθεί η νέα επενδυτική στρατηγική που η κα Μαριάννα Λάτση και η οικογένειά της έχουν διαμορφώσει και στην οποία δεν περιλαμβάνεται η συμμετοχή  τους στη Lamda Development ΑΕ και στο έργο του Ελληνικού…».

Τι συμβαίνει άραγε με τη «μεγαλύτερη επένδυση στα Βαλκάνια», που σύμφωνα με τα λεγόμενα του κόμματος των κλεφτών, απατεώνων και παιδεραστών, την «μπλόκαρε» ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά αφού άλλαξε η κυβέρνηση θ’ αρχίσει να… τρέχει; Τι απάτη κρύβεται πίσω από τα παχιά λόγια και τις κούφιες υποσχέσεις;

(ΥΓ): Λέτε στο τέλος να μείνει μόνος του ο Μπουμπούκος, να παίζει με τα… κουβαδάκια του;