Η LADY G., ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ Ο ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΤΟ PRO-FAKE NEWS

Τη χειρίστη εντύπωση στους εναπομείναντες οπαδούς του –που είναι γύρω στο 1,5%, κι ας έχει κανονίσει ο μπολσεβίκος Θεοδωρικάκος να του δίνουν οι εταίρες λίγο πάνω από 3%- έκανε η δουλικότητα του Βελόπουλου στον Μητσοτάκη, κατά την προχθεσινή τους συνάντηση, για τα ελληνο-τουρκικά. Στο… τσεπάκι του τον έχει! Κι ήρθε στο καπάκι και η νέα εμφάνιση του ελλαδο-χριστέμπορα στη γιορτή της «δημοκρατίας», και πλήθυναν τα… φάσκελα. 

Προκειμένου, λοιπόν, να διασκεδαστούν οι εντυπώσεις και να δειχθεί στον κόσμο ότι κάποιο… λάθος έχει γίνει και πως το λαμόγιο είναι… αντισυστημικός, ανέλαβε η γνωστή ιστοσελίδα pro-fake news να φτιάξει και να δημοσιεύσει ένα πολύ αφελές παραμυθάκι, περί άρνησης του… αντισυστημικού Βελόπουλου να συναντήσει την Lady G. (Γιάννα Αγγελοπούλου), παρ’ ότι αυτή τον… παρακαλάει και μόνο στα… γόνατα δεν πέφτει μπροστά του.

Διαβάστε να γελάσετε με τα χάλια τους: 

«Τετ-α-τετ είχε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος με την πρόεδρο της επιτροπής Ελλάδα 2021, Γιάννα Αγγελοπούλου.

Η κυρία Αγγελοπούλου πρότεινε στον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης συνάντηση, ο τελευταίος όμως της «έκλεισε την πόρτα».

Ο Κυριάκος Βελόπουλος όποιος έχει ασκήσει σκληρότατη κριτική στα πεπραγμένα της αμφιλεγόμενης αυτής επιτροπής που έχει αναλάβει τον εορτασμό των 200 χρονών από την εθνεγερσία, κατευθυνόταν στο κιόσκι όπου θα γινόταν η συνάντηση μαζί με τους υπόλοιπους πολιτικούς αρχηγούς και εκεί είδε την πρόεδρο του Ελλάδα 2021 να τον περιμένει και να τον πλησιάζει αμέσως.

« Πρόεδρε, θέλω να με δεχτείς. Θέλω να συναντηθούμε. Πρέπει να με δεχτείς έστω και για λίγο. Έστω και για μια φορά». Φέρεται να είπε η Γιάννα Αγγελοπούλου στον Κυριάκο Βελόπουλο.

«Γιατί δεν με δέχεσαι;» συμπλήρωσε. Ο Κυριάκος Βελόπουλος αντί απάντησης, προτίμησε να της ρίξει ένα παγωμένο βλέμμα, που όπως μας είπαν οι παρευρισκόμενοι, τα έλεγε όλα.

Μάλλον αυτή η συνάντηση δεν πρόκειται να γίνει ποτέ. Και η κυρία Γιάννα Αγγελοπούλου συνειδητοποίησε πως υπάρχουν και πολιτικοί που λένε και κανένα όχι. Ακόμα και στην Γιάννα Αγγελοπούλου».

Όποιος είναι ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΑΣ –και με… περικεφαλαία!- ας τους πιστέψει! 

(ΥΓ): Όχι το μικρό της δαχτυλάκι, αλλά το… νύχι από το μικρό της δαχτυλάκι να του κουνήσει η μαντάμ, τρέχοντας θα πάει το λαμόγιο! Κι αν του κουνήσει και κάνα 50ευρώ, θα πάει… πετώντας! Κι άμα δε μπορεί, θα πάει έστω και… μπουσουλώντας!