ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ; «ΑΠΟΚΛΙΜΑΚΩΣΗ» ΜΕ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ «ΣΥΜΦΩΝΙΑ-ΠΑΚΕΤΟ»!

Η κατάσταση που επικρατεί στο Αιγαίο είναι συγκεχυμένη. Κάποιες πληροφορίες –από δημοσιογραφικά όργανα της χούντας των Αθηνών- αναφέρουν πως υπάρχει «αποκλιμάκωση» και ο ζαβός δικτάτορας συνιστά στους δημοσιογράφους να πάνε άφοβα διακοπές ακόμα και στο Καστελόριζο, οι Τούρκοι μεταδίδουν άλλα, ενώ –διόλου τυχαία!- το αμερικάνικο αεροπλανοφόρο «Αϊζενχάουερ» βρίσκεται στην Κρήτη.

Τι γίνεται στο Αιγαίο; Είναι προφανές ότι υπάρχει συμφωνία Μητσοτάκη-Ερντογάν, με τη μεσολάβηση Γερμανών και Αμερικανών (εξ’ ου και η παρουσία του «Αϊζενχάουερ» στην περιοχή…), για «αποκλιμάκωση» της έντασης που θα οδηγήσει σε απευθείας διαπραγματεύσεις Ελλάδος και Τουρκίας, με σκοπό να υπάρξει μια συμφωνία-πακέτο για όλα!

Κι είναι προφανές, ότι από μία τέτοια «διαπραγμάτευση» οι μόνοι που θα ωφεληθούν θα είναι οι Τούρκοι, καθώς η διαπραγμάτευση αφορά αυτά που ανήκουν στην Ελλάδα! Δηλαδή, του ενεργειακού πλούτου του Αιγαίου!

Ο δε Αύγουστος των διακοπών και της ξεγνοιασιάς, προσφέρεται όσο κανένας άλλος μήνας του χρόνου για προδοσίες, τις οποίες η κοινή γνώμη θα αντιληφθεί «κατόπιν εορτής»! Συν τοις άλλοις, ο δικτάτορας Μητσοτάκης έχει εξασφαλίσει την πλήρη συναίνεση με την «εθνική» (αντεθνική!) γραμμή ΟΛΩΝ των κοινοβουλευτικών κομμάτων (ευτυχώς γι’ αυτόν η Χρυσή Αυγή είναι εκτός…), μετά από τις συναντήσεις με τους αρχηγούς τους. Αυτή είναι η αλήθεια που μας κρύβουν!