«ΨΗΝΕΤΑΙ» ΤΟ ΝΕΟ LOCKDOWN! ΚΙΚΙΛΙΑΣ: ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΚΛΕΙΔΩΣΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ!

Έχουμε επισημάνει πολλές φορές, ότι οι αδίσταχτοι δολοφόνοι της ελληνικής οικονομίας ετοιμάζονται να δώσουν το τελειωτικό χτύπημα, με νέο lockdown, και πάλι με πρόσχημα τον κοροϊδοϊό! Και ήδη «ψήνουν» το νέο lockdown!

Έτσι, μιλώντας σήμερα σε τηλεοπτική εκπομπή, ο υπουργός Βασιλάκης Κικίλιας (ο επονομαζόμενος συνθηματικά «χαζό παιδί – χαρά γεμάτο», από τους άσπονδους φίλους του στην κυβέρνηση…), δήλωσε πως αν αυξηθούν τα κρούσματα του κοροϊδοϊού, η χούντα Μητσοτάκη έχει έτοιμο σχέδιο «κλειδώματος» των Ελλήνων στα κλουβιά-σπίτια τους για το… καλό τους, αρχής γενομένης με τους ηλικιωμένους, στους οποίους θα επιτρέπεται ο «προαυλισμός» μόνο με δήλωση ή SMS!

Και βέβαια, στην συνέχεια θα ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι Έλληνες…

Σύμφωνα δε με πληροφορίες μας, δεν θα είναι απαραίτητη η αύξηση των κρουσμάτων και των θανάτων στην Ελλάδα προκειμένου να επιβληθεί το νέο lockdown. Απλώς, η χούντα θα επικαλεστεί –όπως και την προηγούμενη φορά- την αύξηση κρουσμάτων και νεκρών σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες και θα λάβει «εγκαίρως» τα «σωστά μέτρα», για να «μη γίνουμε Ιταλία»!

Αλλά, αυτή τη φορά δε θα της περάσει και η απόπειρα επιβολής νέου lockdown θα γίνει ο τάφος της!