ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΕΦΕΡΕ ΣΤΗΝ ΘΗΡΑΣΙΑ Ο ΚΟΥΛΗΣ, ΤΟΥΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΟΜΩΣ ΝΕΟ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΟΦΟΡΟ!

Εποικοδομητική ήταν η πρόσφατη επίσκεψη του ζαβού δικτάτορα Κούλη Μητσοτάκη στην Σαντορίνη, για την παρουσίαση του «ανοίγματος» του τουρισμού.

Βέβαια, τουρίστες δε φάνηκαν στον ορίζοντα και οι ασχολούμενοι με τον τουρισμό –και όχι μόνον στην Σαντορίνη- «βαράνε μύγες», αλλά «κέρδισαν» νέο… απορριμματοφόρο.

Σύμφωνα, λοιπόν, με ενθουσιώδες «ρεπορτάζ» της διαδικτυακής παπαγαλίας, παρόμοιο με ανάλογα δημοσιεύματα της σοβιετικής «Πράβντα» για τον… «πάνσοφο» πατερούλη Στάλιν –προφανώς υπαγορευμένο από το Μέγαρο Μαξίμου- ο… νέος Μωυσής «την επόμενη μέρα από την επίσκεψη στη Σαντορίνη πήγε με τη σύζυγό του Μαρέβα με φουσκωτό στη Θηρασιά, εκτός προγράμματος.
Εκεί συναντήθηκε με κατοίκους και τον πρόεδρο της κοινότητας Πέτρο Καραμολέγκο δίχως να δοθεί δημοσιότητα. Οι κάτοικοι της Θηρασιάς του είπαν ότι έχουν δύο προβλήματα: έχουν στο νησί ένα απαρχαιωμένο απορριμματοφόρο κι έχουν πρόβλημα με τον μώλο. Τους υποσχέθηκε ότι θα λυθούν και τα δύο. Το απορριμματοφόρο πήγε ήδη σε χρόνο ρεκόρ (εξ ου και οι ευχαριστίες) και η ανακατασκευή του μώλου έχει δρομολογηθεί ήδη σε συνεννόηση με τον υπουργό Υποδομών Κ. Καραμανλή και προχωράει».
Κάτοικοι των τουριστικών περιοχών, να η… ευκαιρία σας! Στείλτε μία έκκληση να επισκεφθεί τα νησιά σας ο δικτάτορας μετά της… εκλαμπροτάτης συζύγου του και θα αποκτήσετε καινούργια… απορριμματοφόρα! Λίγο το’ χετε;