ΟΥΡΑ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ Ο… ΥΠΕΡΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ!

Συναντήσεις με τους πολιτικούς αρχηγίσκους είχε χθες και σήμερα ο αρχιπροδότης Κούλης Μητσοτάκης, για να εξασφαλίσει την συναίνεσή τους με την «εθνική» (αντεθνική!) γραμμή. Και το πέτυχε, χωρίς δυσκολίες!

Δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα –ούτε καν στα λόγια, για τα μάτια του κόσμου- ούτε με τον εμφανιζόμενο ως… υπερπατριώτη Βελόπουλο. Δικαιώνοντας έτσι την επιλογή Θεοδωρικάκου –σε τέτοια θέματα αυτός κάνει κουμάντο!- να στηριχτεί από τους μηχανισμούς του συστήματος το λαμόγιο ο Βελόπουλος την προεκλογική περίοδο για να μπει στη βουλή-αφήνοντας έξω την Χρυσή Αυγή- και να συνεχιστεί η στήριξη και σ’ αυτή την περίοδο που διανύουμε, με τις στημένες δημοσκοπήσεις των εταίρων, που του δίνουν ποσοστά επιβίωσης, έστω και οριακά!

Ιδού πως περιγράφει τη συνάντηση το διαδικτυακό όργανο του Μητσοτακισμού protothema.gr, το οποίο περνάει κατά γράμμα τη γραμμή της χούντας:  

«Χαίρετε συνονόματε» είπε ο κύριος Μητσοτάκης υποδεχόμενος τον Κυριάκο Βελόπουλο και έσπευσε να προσθέσει ότι «δεν κάνουμε χειραψίες» λόγω κορωνοϊού, με τον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης να συμφωνεί.

«Κάτσε» τον κάλεσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, όμως ο κύριος Βελόπουλος κοντοστάθηκε λέγοντας: «Ήθελα να πω κάτι σοβαρό» με τον πρωθυπουργό να απαντά: «Κάτσε και θα το πεις καθιστός».

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης κάθισε και από τον καναπέ συνέχισε, αναφερόμενος σε μια ρήση του Αντισθένη πως «ομονοούντες οι Έλληνες κερδίζουν το πιο ισχυρό τείχος». «Βλέπω καλή διάθεση ομονόησης των πολιτικών δυνάμεων» σχολίασε ο πρωθυπουργός.

Ο κύριος Βελόπουλος από την πλευρά του σημείωσε πως «έχουμε χρέος να είμαστε ενωμένοι στα δύσκολα» και εξέφρασε την άποψη πως τα κόμματα πρέπει να βάλουν νερό στο κρασί της πολιτικής αντιπαράθεσης. Και ο πρωθυπουργός συμφώνησε πως πρέπει «να είμαστε όλοι ενωμένοι».

Καταλάβατε τώρα το τεράστιο εθνικό σας έγκλημα πρώην ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής, που στις τελευταίες εκλογές ψηφίσατε αυτό το λαμόγιο;