ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ! 

Ως γνωστόν, χθες έγιναν οι συναντήσεις του Κούλη Μητσοτάκη με τους τρεις εκ των πολιτικών «αρχηγών» – σήμερα το πρωί θα γίνουν οι συναντήσεις με τον Κουτσούμπα και τον Βαρουφάκη, οι οποίοι αναμένεται να συμφωνήσουν με την «εθνική» (αντεθνική!) γραμμή… 

Και πιο ήταν το αποτέλεσμα; 

«Μαξίμου: Κλίμα γόνιμου διαλόγου και συνεννόησης στις συναντήσεις Μητσοτάκη με Τσίπρα – Γεννηματά», ανήγγειλε –σύμφωνα με τη γραμμή που πήρε από την χούντα Μητσοτάκη- το κατ’ εξοχήν διαδικτυακό της όργανο, το protothema.gr, προσθέτοντας με νόημα πως: 

«Ο πρωθυπουργός αποτιμά θετικά τις συναντήσεις του με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ και την πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ».

Ακολούθησε συνάντηση με τον δήθεν «υπερπατριώτη» Βελόπουλο και ανάμεσα σε φιλοφρονήσεις μεταξύ των συνονόματων (Κυριάκων) διημείφθησαν τα εξής:  

«Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης είπε μια ρήση του Αντισθένη πως «ομονοούντες οι Έλληνες κερδίζουν το πιο ισχυρό τείχος». «Βλέπω καλή διάθεση ομονόησης των πολιτικών δυνάμεων» σχολίασε ο πρωθυπουργός.

Ο κύριος Βελόπουλος από την πλευρά του σημείωσε πως «έχουμε χρέος να είμαστε ενωμένοι στα δύσκολα» και εξέφρασε την άποψη πως τα κόμματα πρέπει να βάλουν νερό στο κρασί της πολιτικής αντιπαράθεσης. Και ο πρωθυπουργός συμφώνησε πως πρέπει «να είμαστε όλοι ενωμένοι».

Συμπέρασμα: προδότης δεν είναι μόνο ο Κούλης –εκ της θέσεώς του είναι αρχιπροδότης!- καθώς όλοι είναι ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ στην μεγάλη προδοσία της συνεκμετάλλευσης του πλούτου του Αιγαίου με την Τουρκιά!

(ΥΓ): Καταλάβατε τώρα κάποιοι «εξυπνάκηδες», γιατί έπρεπε οπωσδήποτε να μην είναι σ’ αυτή τη βουλή η Χρυσή Αυγή; Διότι θα αποτελούσε «παραφωνία» στην «εθνική» (αντεθνική!) γραμμή της μεγάλης προδοσίας!