ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ! ΥΠΟΚΛΙΘΕΙΤΕ, ΚΟΥΦΑΛΕΣ: ΑΥΞΗΣΗ 75,95% ΣΤΙΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟ 6ΜΗΝΟ! ΕΠΙΣΤΡΑΦΗΣΑΝ… 139!

Αυτές είναι εθνικές επιτυχίες και αξίζουν πανηγυρικών εορτασμών! Και ο μέγας επιτυχών, μετάλλιο εξαίρετων υπηρεσιών προς την πατρίδα! 

«Αύξηση 75,95% στις επιστροφές μεταναστών στην Τουρκία το πρώτο εξάμηνο του έτους», διαλαλάει λοιπόν το πιο «βαρύ» χαρτί της μητσοτακικής διαδικτυακής παπαγαλίας, το protothema.gr. Ποντάροντας στο μεγάλο ποσοστό αυτών που αρέσκονται στο να ρίχνουν μια ματιά στους τίτλους και δεν κοιτάνε την ουσία – δεν «ανοίγουν» το θέμα να δούνε τις λεπτομέρειες.

Σύμφωνα, λοιπόν, με επίσημη ανακοίνωση του υπουργείου (Λαθρο)Μετανάστευσης και Ασύλου, η κατά 75,95% αύξηση στις επιστροφές λαθρομεταναστών στην Τουρκιά το πρώτο 6μηνο του 2020, αφορά… 139 νοματαίους! Το γράφουμε και ολογράφως, παλιοκουφάλες «εθνικόφρονες»: εκατόν τριάντα εννιά φέτος, ενώ το ίδιο διάστημα πέρυσι είχαν επιστραφεί 79.

Πάει καλά φέτος η… «σοδειά»! 10.000 απελάσεις είχε τάξει η χούντα των Μπογδανο-μπουμπουκο-βορίδηδων για το 2020, κι έχει κάνει ήδη 139 το πρώτο εξάμηνο! Κερδάμε, αδέρφια! Κερδάμε! Ζήτωσε πάλι η… εθνικοφροσύνη!