Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΒΙΚΤΩΡΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΞΕΦΤΙΛΕΣ «ΕΘΝΙΚΟΦΡΟΝΕΣ»!

Ελαφρώς μπαγιάτικο, αλλά ενημερωθήκαμε με… ολίγη καθυστέρηση. Τέλος πάντων, κάλλιο αργά, παρά ποτέ!

Ανακοίνωση, λοιπόν, εξέδωσε προχθές η επιτροπή κατοίκων της πλατείας Βικτωρίας, για τα της συγκέντρωσης που είχε προαναγγείλει και που… δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ, γιατί οι αριστεριστές πρόλαβαν και κατέλαβαν την πλατεία. Με την ανοχή της «ημετέρας» αστυνομίας βεβαίως-βεβαίως, η οποία γνώριζε πολύ καλά περί της αντισυγκέντρωσης και όφειλε να προστατεύσει την πλατεία, αλλά δεν το έπραξε. Και δεν το έπραξε, γιατί τέτοιες εντολές είχε από το Μέγαρο Μαξίμου. Το κόλπο ήταν να ανακοινωθεί μια συγκέντρωση, η οποία τελικά… δε θα γίνει λόγω… ανωτέρας βίας, για να αποτρέψει κάθε σκέψη για την πραγματοποίηση τυχόν παρόμοιων συγκεντρώσεων αλλού, από άτομα κι επιτροπές μη ελεγχόμενους από τη χούντα Μητσοτάκη!

Και τώρα κάποιες παρατηρήσεις επί της ανακοίνωσης:

1η) Σε πέντε διαφορετικά σημεία της, η επιτροπή κατοίκων ορκίζεται πως αυτή και η συγκέντρωση δεν έχουν καμμία σχέση με την Χρυσή Αυγή. Αληθέστατον, καθότι οι πρωταγωνιστές της επιτροπής είναι γνωστά στην περιοχή κομματόσκυλα της Νουδούλας!

2η) Δήθεν τυχαία, τονίζουν την παρουσία του… πιθαμιάρικου «ακροδεξιού» ανδρεικέλου –και μέχρι πρόπερσι αρχικομμουνιστή!- Μπογδάνου, για να δείξουν ότι μόνο οι Νουδούλοι τους συμπαραστάθηκαν: «Επιχείρησαν δε να ταυτίσουν ανεπιτυχώς, κατά την προσφιλή τους συνήθεια, τον βουλευτή της ΝΔ κ. Μπογδάνο, ο οποίος ήταν παρών, με τον ακροδεξιό χώρο».

3η) Η ανακοίνωση αναλώνεται σε συνεχείς επιθέσεις στον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά από της 7ης Ιουλίου του 2019 ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πάψει να είναι κυβέρνηση και η κυρά-Τασία υπουργός της. Τους δε λαθρομετανάστες στην πλατεία Βικτωρίας, τους κουβαλάει και τους ανέχεται πλέον η κυβέρνηση της Νουδούλας!

4η) Πως πρέπει να χαρακτηριστούν κάποιοι, που ενώ είναι φανατίλες της κυβέρνησης, «διαμαρτύρονται» και ζητούν λύση για ένα πρόβλημα που δημιουργεί και ανέχεται η κυβέρνησή τους, βάλλοντας κατά της… προηγούμενης κυβέρνησης; Μήπως ξεφτίλες «εθνικόφρονες»;