ΑΥΡΙΟ «ΚΛΗΡΩΝΕΙ»; ΑΡΧΙΖΕΙ Ο «ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΕΡΙΠΑΤΟΣ» ΤΟΥ ORUC REIS ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΥΦΑΛΟΚΡΗΠΙΔΑ;

Όπως όλα δείχνουν, αύριο «κληρώνει»! Σύμφωνα, λοιπόν, με όλες τις πληροφορίες που διαρρέει η τουρκική πλευρά,  αύριο το πρωί το τουρκικό ωκεανογραφικό Oruc Reis πρόκειται να αφήσει το αγκυροβόλιο του στο λιμάνι της Αττάλειας, προκειμένου να κινηθεί νότια προς τις θαλάσσιες περιοχές της ελληνικής υφαλοκρηπίδας, συνοδευόμενο από 25 τουρκικά πολεμικά!
Φαίνεται μάλιστα πως η ημερομηνία εξόδου του ωκεανογραφικού έχει συμβολική σημασία για τον Ερντογάν Πασά, καθώς αύριο είναι η επέτειος της Συνθήκης της Λωζάνης, με την οποία καθορίστηκαν τα σύνορα της σύγχρονης Τουρκιάς – τα οποία αμφισβητεί ο Ερντογάν.

Υπενθυμίζουμε επίσης, ότι αύριο θα γίνει και η πρώτη προσευχή στην Αγιά-Σοφιά! Είναι προφανές, ότι η προσευχή στην Αγιά-Σοφιά και η έξοδος του ωκεανογραφικού θα είναι ένας διπλός θρίαμβος για τον Πασά!

Κι ενώ αναμένεται να συμβούν όλα αυτά, η χούντα Μητσοτάκη και τα τσιράκια της καλλιεργούν τον εφησυχασμό. Γιατί προφανώς, υπάρχει ΠΡΟΣΥΜΦΩΝΟ Μητσοτάκη-Ερντογάν για την ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ της συνεκμετάλλευσης του ενεργειακού πλούτου του Αιγαίου, «καζάν-καζάν»!

 (ΥΓ): Κρεμάλα-Σύνταγμα για τους προδότες! Τίποτα άλλο…