Ο ΘΡΑΣΥΤΑΤΟΣ ΜΗΤΑΡΑΚΗΣ ΚΑΙ Ο ΒΡΩΜΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ «ΑΚΡΟΔΕΞΙΩΝ» ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΩΝ ΠΑΠΑΓΑΛΩΝ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

Όπως σας ενημερώσαμε σε χθεσινή μας ανάρτηση, αυτό το πράμα –που σαλεύει και το…  μουστερή γυρεύει!- κι ακούει στο όνομα Μηταράκης, ανακοίνωσε υπερηφάνως σε ραδιοφωνικό σταθμό πως «άρχισαν οι απελάσεις», παρουσιάζοντας επιτηδείως ως «απελάσεις» τους εθελούσιους επαναπατρισμούς λαθρομεταναστών, με το πρόγραμμα του Διεθνούς Οργανισμού Μετανάστευσης, που πληρώνει το αεροπορικό εισιτήριο και δίνει κι ένα μπόνους 300 ευρώ, για τα πρώτα τους έξοδα- σ’ όσους λαθρομετανάστες επιστρέφουν ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ στις πατρίδες τους.

Το πρόγραμμα αυτό είχε διακοπεί λόγω κοροϊδοϊού, αλλά ξανάρχισε χθες με την –εθελούσια, το τονίζουμε!- αναχώρηση 30  Πακιστανών, με ειδική πτήση από το «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Είναι δε τόσο θρασύς το Μηταράκης, που πήγε στο αεροδρόμιο και δήλωνε πως εφαρμόζει… «αυστηρή μεταναστευτική πολιτική» και πως «ξεκινήσαμε ξανά τις απελάσεις όσων δε δικαιούνται διεθνή προστασία»!

Και βέβαια, το Μηταράκης πολιτικάντης είναι, ξέρει σε τι ζώα ψηφοφόρους απευθύνεται, γι’ αυτό τους παραμυθιάζει.

Ωστόσο, έχει ενδιαφέρον να δούμε πως παρουσίασε το θέμα ένα σεσημασμένο «ακροδεξιό» παπαγαλάκι του Μητσοτάκη, το pronews.gr, το οποίο –για ξεκάρφωμα, για να κρατήσει στο «μαντρί» την «ακροδεξιά» πελατεία που δυσανασχετεί με τις πολιτικές των Κούληδων!- κάνει και… ήπια αντιπολίτευση σε κάποια θέματα δευτερεύουσας σημασίας. Ιδού:

«Ελ. Βενιζέλος»: Ξεκίνησαν οι απελάσεις – Αναχώρησαν 30 Πακιστανοί 

Ξεκίνησαν εκ νέου οι απελάσεις αλλοδαπών από την Ελλάδα, οι οποίες είχαν διακοπεί εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού. 

Απόψε αναχώρησαν 30 υπήκοοι του Πακιστάν από το «Ελευθέριος Βενιζέλος» προς τη χώρα καταγωγής τους, παρουσία του υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου, Νότη Μηταράκη…».

Καταλάβατε τώρα το βρώμικο ρόλο των «ακροδεξιών» τσιρακιών της χούντας του μεγάλου χορηγού Μητσοτάκη;