ΚΑΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ… «ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΤΟΝ ΩΡΩΠΟ»

Το… «χρέος του προς την ιστορία» -όπως δήλωσε- εκπλήρωσε ο Κούλης Μητσοτάκης στις πρώην φυλακές Ωρωπού, «τον τόπο όπου φυλακίστηκαν δεκάδες πολιτικοί κρατούμενοι τα σκοτεινά χρόνια της δικτατορίας», σε εκδήλωση για τη μετατροπή τους σε «Κέντρο Ιστορίας, Δημοκρατίας και Πολιτισμού». Επιπλέον, δήλωσε «πιστός στο κάλεσμα του Μίκη “δεν ξεχνάμε τον Ωρωπό”» και συμβολικά επισκέφθηκε το κελί όπου κρατήθηκε ο αμετανόητος αυτός σταλινικός, ενώ αναφέρθηκε και στην «τολμηρή κίνηση του Κωνσταντίνου Καραμανλή, το 1974, να νομιμοποιήσει το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδος».

Τέλος, έριξε ανάθεμα στην 21η Απριλίου, λέγοντας πως «η δικτατορία των Συνταγματαρχών καταπάτησε κάθε ελευθερία και κάθε νομιμότητα, ανέκοψε την οικονομική και κοινωνική πρόοδο της χώρας και την απέκοψε απ’ την υπόλοιπη Ευρώπη. Μία επτάχρονη τυραννία, που πλήγωσε τον εθνικό μας κορμό στην Κύπρο. Και διέλυσε την πολιτική, αλλά και την καθημερινή ζωή των Ελλήνων».
Και πως τα λέει αυτά, ενώ πολλοί από τους ψηφοφόρους του λένε τα ακριβώς αντίθετα και που λένε πως… γιορτάζουν κάθε 21η Απριλίου; Αυτούς δεν φοβάται πως θα τους χάσει, ότι κι αν πει! Διότι, οι λεγόμενοι «χουντικοί» που εκ παραδόσεως ψηφίζουν Νουδούλα είναι το πιο καθυστερημένο –πολιτικά και διανοητικά!- κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας και τόσο ελεεινά καθάρματα, που δεν ψήφισαν ποτέ ούτε το κόμμα του Γεωργίου Παπαδοπούλου, την ΕΠΕΝ, αλλά ψήφιζαν Νουδούλα, ακόμα και την εποχή που ο Καραμανλής έκλεινε τους επαναστάτες αξιωματικούς στη φυλακή και δήλωνε πως «όταν λέμε ισόβια, εννοούμε ισόβια»! Είναι οι τελευταίοι που «θα κλείσουν την πόρτα», όταν θα διαλυθεί το αντεθνικό και αντιλαϊκό αυτό κατασκεύασμα και ως εκ τούτου, δεν πρέπει να ασχολούμαστε μαζί τους. Μόνο να τους φτύνουμε κατάμουτρα όπου τους συναντάμε, γιατί μόνο για φτύσιμο είναι!