Γ. ΤΡΑΓΚΑΣ: ΜΕ ΕΝΤΟΛΕΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ ΠΛΗΘΑΙΝΟΥΝ ΤΑ… ΛΑΣΠΟΛΟΥΤΡΑ!

Κάποτε στη «Βραδυνή» του Τζώρτζη Αθανασιάδη μάθαμε ότι ένας υπουργός του ΠΑΣΟΚ θεάθηκε νύχτα σε κέντρο της Θεσσαλονίκης να πίνει ένα ποτό με ωραία βορειοελλαδίτισσα. Παντρεμένος άνθρωπος με παιδιά.

Κάποιοι συνάδελφοι σκέφτηκαν – ψιθύρισαν ότι είναι ωραίο, σκανδαλιστικό θέμα, ο εντοπισμός του σοβαρού υπουργού σε σεπαρέ καμπαρέ της συμπρωτεύουσας με «πεταλούδα». Πριν ακόμη ο πειρασμός γίνει μελάνι και γραφή και πάει στις λινοτυπικές και μετά στο πιεστήριο, ο εκδότης της εφημερίδας, ο δολοφονημένος Τζώρτζης Αθανασιάδης ( ο άνθρωπος που μου έδωσε την ευκαιρία να γίνω δημοσιογράφος) μας είπε ορθά κοφτά: « χτυπήματα σε πολιτικούς κάτω από τη μέση απαγορεύονται».

Εκείνη την εποχή υπήρχε μεγαλύτερη σοβαρότητα, διαφορετική ποιότητα ηθικής αντίληψης και πιο ουσιαστική δημοσιογραφία. Όταν ο σημερινός πρωθυπουργός αποφάσισε να με πάρει στο τηλέφωνο ( WhatsApp) το θέμα αφορούσε τις επιθέσεις που δεχόταν η κα Μαρέβα Μητσοτάκη από ορισμένα έντυπα. Εργαζόμουν στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ FM και ουδέποτε (ακολουθώντας παλιούς κανόνες) συγκρούστηκα με συζύγους πρωθυπουργών, με εξαίρεση τη φίλη μου, κα Δήμητρα Παπανδρέου.

Οι πράσινες κυβερνήσεις (όπως συνέβη αργότερα και με τις γαλάζιες) είχαν εγκαταστήσει όλες τις φορολογικές υπηρεσίες μέσα στο γραφείο μου. Είχαν κατασκηνώσει όλοι οι αρμόδιοι εφοριακοί. Μιλάμε για κλιμάκια. Έμαθα τα μικρά ονόματά τους και τις ιστορίες των οικογενειών τους. Οι άνθρωποι εκτελούσαν…

Διαβάστε περισσότερα στο crashonline.gr…