ΒΑΣΤΑΤΕ ΤΟΥΡΚΟΙ Τ’ ΑΛΟΓΑ! ΡΕ, Ο ΜΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΗΡΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΕΙ… ΤΣΕΚΟΥΡΑΤΑ: ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ!

Το μεγάλο άγχος των κλεφτών, απατεώνων και προδοτών της χούντας Μητσοτάκη, είναι να μη χάσουν τους πρώην ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής, που τους ψήφισαν στις τελευταίες εκλογές, για να φύγουν οι… «κατσαπλιάδες» του ΣΥΡΙΖΑ! Διότι, εάν επανέλθει στο προσκήνιο η Χρυσή Αυγή, και τις «δουλειές», δηλαδή τις προδοσίες, και τις «δουλίτσες», δηλαδή τις κλεψιές!

Επειδή δε όλες οι πολιτικές της χούντας είναι αντεθνικές και αντιλαϊκές, υπάρχουν τα «ακροδεξιά» άλλοθι της Νουδούλας, που όποτε «σκάει» μεγάλο θέμα, βγαίνουν και παίρνουν «χρυσαυγίτικες» θέσεις, για να «μαντρώνουν» τους δυσαρεστημένους.

Έτσι, μόλις «έσκασε» το θέμα της Αγιά-Σοφιάς, βγήκε αμέσως ο «ακροδεξιός» Βορίδης και «πρότεινε» να μετατρέψει η Ελλάδα το σπίτι που γεννήθηκε ο Κεμάλ στην Θεσσαλονίκη σε μουσείο «Γενοκτονιών των Ελλήνων», ως «αντίμετρο».

Φυσικά, ο βαλτός αυτός πολιτικάντης γνώριζε πολύ καλά πως η δήθεν «πρότασή» του είναι ανεφάρμοστη, καθώς το σπίτι του Κεμάλ έχει παραχωρηθεί το 1935 από τον δήμο Θεσσαλονίκης στο τουρκικό κράτος και ως εκ τούτου το ελληνικό κράτος δεν έχει καμμιά δικαιοδοσία επ’ αυτού, αλλά το είπε. Ικανοποιώντας έτσι –και μάλιστα ανέξοδα, αφού δεν είναι αρμόδιος υπουργός- την «ακροδεξιά» πτέρυγα της Νουδούλας και δίνοντας τροφή στα παπαγαλάκια και τρολάκια του Μαξίμου να το παίξουν… εθνικόφρονες, ενώ είναι κότες λειράτες! Κι όταν, μετά από 2-3 μέρες ερωτήθηκε ο «ακροδεξιός» Βορίδης για την «πρότασή» του, ψέλλισε πως «εγώ μια σκέψη έκανα». Μια σκέψη έκανε, αλλά την προπαγανδιστική δουλίτσα του την είχε κάνει μια χαρά!

Τώρα, λοιπόν, που «έσκασε» το θέμα με τις γεωτρήσεις στην ελληνική υφαλοκρηπίδα, εμφανίστηκε πάλι ο «ακροδεξιός» Βορίδης και δήλωσε πως «αν ο Ερντογάν αμφισβητήσει την ελληνική εθνική κυριαρχία, την απομειώσει, θα υπάρξει πολεμική εμπλοκή, αμυντική εμπλοκή, αυτό ας το έχουν όλοι στο μυαλό τους».

Κι όταν ολοκληρωθεί η προδοσία, θα ψελλίσει πάλι ο «ακροδεξιός» πως «εγώ μια σκέψη έκανα». Καταλάβατε τώρα τον άθλιο ρόλο των λεγόμενων «ακροδεξιών» της Νουδούλας;

(ΥΓ): Μάκη, το καλτσόν να προσέχεις! Και… βαζελίνη να πάρεις, γιατί η turk-cola έχει πολύ χοντρό στόμιο!