ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΑΡΧΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗ ΣΥΨΑ: ΕΠΙΒΑΛΛΑΜΕ ΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ ΣΤΑ ΣΟΥΠΕΡ-ΜΑΡΚΕΤ, ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ!

Είναι παραπάνω από σίγουρο, πως έρχεται Αρμαγεδώνας για τον ελληνικό λαό, το φθινόπωρο! Κι όπως επισημάναμε, έχει διαπιστώσει πλέον και στην πράξη η χούντα Μητσοτάκη την ολοκληρωτική κατάρρευση του τουρισμού και των κρατικών εσόδων και κινδυνολογεί αβέρτα τις τελευταίες μέρες -μαζί με τα μπουκωμένα παπαγαλάκια της!- για τον δήθεν κίνδυνο αναζωπύρωσης του κοροϊδοϊού, για να μετακυλίσει τις ευθύνες για τον όλεθρο που έρχεται στον κοροϊδοϊό, κι όχι στις πολιτικές της – με πιο χαρακτηριστική το καταστροφικό lockdown!

Στα πλαίσια αυτά, της κατατρομοκράτησης του ελληνικού λαού, η χούντα επέβαλλε ως υποχρεωτικές για εργαζομένους και πελάτες τις μάσκες στα σούπερ-μάρκετ, ένα μέτρο που δεν είχε επιβάλλει ούτε την εποχή της σκληρής καραντίνας!

Και την κουτοπόνηρη σκοπιμότητα της επιβολής αυτού του μέτρου, την ομολόγησε (μάλλον του… ξέφυγε!) ο γνωστός αρχιτρομοκράτης και Νο 2 –μετά τον Τσιόδρα- επιστημονικό άλλοθι της χούντας, Σύψας, σε τηλεοπτική του εμφάνιση. 

Απαντώντας, λοιπόν, σε σχετική ερώτηση για τις μάσκες στα σούπερ-μάρκετ, είπε ότι πρόκειται για ένα «συμβολικό μέτρο, σαν καμπανάκι ότι ο ιός είναι εδώ και μεταδίδεται σε κλειστούς χώρους».

Καταλάβατε τώρα τι μας ετοιμάζουν οι… σωτήρες μας;