ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ! ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΥΦΑΛΟΚΡΗΠΙΔΑ!

Όπως όλα δείχνουν, ήρθε η ώρα της μεγάλης προδοσίας στο Αιγαίο, την οποία έχουν ΠΡΟΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ εδώ και πολύ καιρό το κάθαρμα ο Μητσοτάκης με τον Οθωμανό Πασά του!  

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, λοιπόν, η Τουρκιά εξέδωσε NAVTEX για έρευνες σε περιοχή της ελληνικής υφαλοκρηπίδας, νοτιοανατολικά της Κρήτης, ενώ 17 τουρκικά πολεμικά  πλοία απέπλευσαν από το ναύσταθμο του Ακσάζ με κατεύθυνση προς την ανωτέρω περιοχή!

Σύμφωνα με την NAVTEX στην περιοχή θα καταπλεύσει και το γνωστό ερευνητικό πλοίο Oruc Reis – το οποίο έκανε δοκιμή πριν από μερικούς μήνες και τότε οι πανικόβλητοι γραικύλοι του Μητσοτάκη είχαν υποστηρίξει πως το έφεραν στην ελληνική υφαλοκρηπίδα οι… ισχυροί άνεμοι που έπνεαν στο Αιγαίο!

Για τα μάτια του κόσμου, οι δειλοί και μοιραίοι ΠΡΟΔΟΤΕΣ των Αθηνών έθεσαν σε ετοιμότητα τις Ένοπλες Δυνάμεις και ανακάλεσαν τις άδειες του προσωπικού.

Εν τω μεταξύ, προ ολίγου, ο Ερντογάν επιβεβαίωσε τις επερχόμενες έρευνες στην ελληνική υφαλοκρηπίδα, δηλώνοντας πως «εμείς και για τα σεισμογραφικά μας σκάφη και τα γεωτρύπανα μας δεν χρειαζόμαστε την άδεια κανενός…». Κι αυτό σημαίνει πως δεν πρόκειται για μια απλή «δοκιμή» ή για μια ακόμα πρόκληση, αλλά για ξεκάθαρη ενέργεια  επιβολής!