ΟΙ… ΑΛΦΑΔΙΑΣΜΕΝΟΙ ΨΕΥΤΟΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΥ ΝΕΡΟΥ ΠΟΥ… «ΔΕΝ ΣΥΜΜΟΡΦΩΝΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΑΣ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ»!

Διεξήχθη στο Στόμιο της Λάρισας το –επιδοτούμενο με 15.004 ευρώ από τον ψοφοδεξιό περιφερειάρχη Θεσσαλίας!– «29ο Αντιιμπεριαλιστικό Διήμερο» της ΚΝΕ.

Το οποίο, ολοκληρώθηκε χθες το βράδυ με ομιλία του αρχικουκουέ Κουτσούμπα, που είπε μεταξύ των άλλων στην ομιλία του, πως «Δεν συμμορφωνόμαστε «προς τας υποδείξεις» των αστικών κομμάτων και μηχανισμών». Και την ίδια ώρα, αυτοί που τον άκουγαν να το λέει ήταν συμμορφωμένοι –και με το παραπάνω!- με τις υποδείξεις του αστικού κράτους της κορωνοχούντας Μητσοτάκη, κρατώντας μάλιστα τις αποστάσεις με… αλφάδι και φορώντας το σύμβολο της υποταγής (μάσκες), κι ας βρίσκονταν σε ανοιχτό χώρο!

Το… αλφάδι δεν είναι δική μας υπερβολή, αλλά το ομολογούν οι ίδιοι οι τάχα… ανυπάκουοι, στα… επαναστατικά ρεπορτάζ τους:

«Οι νέοι της κατασκήνωσης, μέλη και φίλοι της ΚΝΕ, από πολύ νωρίς έπαιρναν τη θέση τους μπροστά στην κεντρική σκηνή και όλο και απλώνονταν, απ’ άκρη σ’ άκρη του κάμπινγκ του Στομίου και των άλλων ανοιχτών χώρων της κατασκήνωσης, κρατώντας με αλφάδι τις απαραίτητες αποστάσεις και περιμένοντας πειθαρχημένοι τον χρόνο που χρειαζόταν για να σχηματιστεί αυτή η πραγματικά μεγάλη πολιτική συγκέντρωση».

Χαλάλι τα 15.004 ευρώ των Θεσσαλών φορολογουμένων! Τα άξιζαν και με το παραπάνω οι… αλφαδιασμένοι ψευτοεπαναστάτες του γλυκού νερού, για την απόλυτη συμμόρφωσή τους «προς τας υποδείξεις» της χούντας Μητσοτάκη!

(ΥΓ): Αλήθεια, με μάσκες και με τήρηση των αποστάσεων με… μεζούρες και με… αλφάδια θα κάνετε την επανάσταση ρε συντρόφια;