ΕΝΩ ΟΙ ΜΠΟΓΔΑΝΟΙ… ΕΘΝΙΚΟΦΡΟΝΙΖΟΥΝ, ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΜΕ ΛΑΘΡΕΠΟΙΚΟΥΣ ΓΕΜΙΖΟΥΝ!

Ενώ η χούντα του… πολυπολιτισμικού Μητσοτάκη έχει ξαμολήσει στις γειτονιές της Αθήνας τον κοντοπίθαρο Μπογδάνο να… εθνικοφρονίζει (όταν δε γράφει άρθρα υπέρ του γάμου των λεγομένων «ομοφυλόφιλων»…) συνεχίζει κανονικότατα τον εποικισμό της ηπειρωτικής χώρας! Και οι έποικοι, μετακινούνται πλέον όχι μαζικά, αλλά καθ’ ομάδες, για να μη δίνουν στόχο! 

Ας μιλήσουμε με αριθμούς, για να καταλάβετε το δόλιο σχέδιο των καθαρμάτων της Νέας Τάξης Πραγμάτων, που εμφανίζονται στον ελληνικό λαό ως… λαθρομεταναστευτοφάγοι.

Εχθές, λοιπόν, αναχώρησαν με το πλοίο της γραμμής από την Μυτιλήνη για τον Πειραιά –κι από κει γραμμή για την πλατεία Βικτωρίας και τις άλλες πλατείες του Μπακογιανιστάν!- συνολικά 119 «προσφυγάκια», στους οποίους η χούντα των μπογδανο-βοριδο-μπουμπούκων  έχει δώσει δικαίωμα μετακίνησης.

Ανεβάζοντας έτσι σε 1.443 τον αριθμό των εποίκων που έχουν μετακινηθεί από την Λέσβο στην ηπειρωτική Ελλάδα από 1ης Ιουλίου! σε 1.443 τον αριθμό όσων έχουν μετακινηθεί από την 1η Ιουλίου μέχρι και σήμερα από το νησί.

Και μην ξεχνάμε και τους 2.144 εποίκους που έφυγαν από τη Λέσβο τον Ιούνιο και συγκεκριμένα από τις 5 Ιουνίου όταν και επιτράπηκαν οι μετακινήσεις με πλοία!

Καθάρματα «εθνικόφρονες», σκυλιά μαύρα του Σόρος, θα’ ρθει η ώρα που θα πληρώσετε για το τεράστιο έγκλημα που διαπράττετε. Με δημόσιες δίκες που θα διεξαχθούν στις ίδιες πλατείες των Αθηνών, που οδηγείτε τους λαθρεεποίκους! Και με τις καταδίκες για εσχάτη προδοσία να εφαρμόζονται επιτόπου, στους στύλους και στα δέντρα των πλατειών αυτών!