«ΨΗΝΕΤΑΙ» ΤΟ ΝΕΟ LOCKDOWN! Η ΧΟΥΝΤΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΠΕΡΝΕΙ ΦΟΒΟ ΓΙΑ ΝΑ ΘΕΡΙΣΕΙ ΥΠΟΤΑΓΗ!

Μόλις τελείωσε η πρώτη καραντίνα, «προβλέψαμε» με απόλυτη βεβαιότητα τη δεύτερη, η οποία θα’ ρθει κάποια στιγμή το φθινόπωρο!

Με το όλο κλίμα φόβου που καλλιεργεί η χούντα Μητσοτάκη τις τελευταίες ημέρες, είναι ολοφάνερο πως «ψήνεται» το δεύτερο lockdown, που θα είναι η ταφόπλακα της ρημαγμένης από το πρώτο lockdown οικονομίας μας! 

Έτσι, μετά από τις τηλεοπτικές προειδοποιήσεις των εντεταλμένων κινδυνολόγων – «ειδικών», ότι «υπάρχει κίνδυνος να ξεφύγει η κατάσταση μετά την αυξητική τάση των κρουσμάτων» και την επανεμφάνιση του… σκληρού της καραντίνας Χαρδαλιά, σε κατ’ αρχάς μία εμφάνιση τη βδομάδα, o γενικός γραμματέας Εμπορίου και Καταναλωτή Σταμπουλίδης ανακοίνωσε πως με Κοινή Υπουργική Απόφαση καθίσταται από σήμερα υποχρεωτική η χρήση μη ιατρικής μάσκας στα σούπερ-μάρκετ, τόσο για τους εργαζομένους σ’ αυτά, όσο και για τους καταναλωτές, με πρόστιμο 150 ευρώ για τους «παραβάτες»!
Υπενθυμίζουμε, πως υποχρεωτική χρήση μάσκας δεν είχε επιβληθεί ούτε στην πιο σκληρή περίοδο της καραντίνας, πέραν του ότι δεν μας έχουν πείσει οι «ειδικοί», πως η μάσκα εμποδίζει τη διασπορά του ιού. Ίσα-ίσα, υπάρχει παλαιότερη δήλωση του πιο κραυγαλέου επιστημονικού άλλοθι της χούντας (Τσιόδρα), πως η μάσκα όχι μόνο δεν προστατεύει, αλλά πως είναι και επικίνδυνη, αλλά και ανακοίνωση του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, που εξηγεί γιατί η χρήση της μάσκας είναι επικίνδυνη!

Αλλά, πως θα καλλιεργήσει η χούντα Μητσοτάκη το φόβο, χωρίς το σύμβολό του, τις μάσκες της υποταγής; 

(ΥΓ): Μητσοτάκη κάθαρμα, δεύτερη καραντίνα ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ! Κι εδώ θα γίνει της… Σερβίας!