ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΙΚΥΛΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΥΧΩΝΤΑΙ! ΧΟΥΝΤΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ: ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙ 50 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΣΕ ΟΘΩΜΑΝΙΚΑ ΜΝΗΜΕΙΑ!

Ενώ στην Τουρκιά ετοιμάζονται για την πρώτη πανηγυρική προσευχή στο νέο τζαμί της Αγιά-Σοφιάς, στις 24 Ιουλίου, η χούντα Μητσοτάκη καυχιέται ότι έχει… «επενδύσει» 50 εκατομμύρια ευρώ σε οθωμανικά μνημεία! Δηλαδή σε μνημεία των 400 χρόνων της σκλαβιάς! 

Μιλώντας, λοιπόν, στη βουλή σχετικά την απόφαση να μετατραπεί η Αγία Σοφία  σε μουσουλμανικό τέμενος η υπουργός Πολιτισμού της χούντας Λίνα Μενδώνη, δήλωσε υπερηφάνως τα εξής: «Το υπουργείο Πολιτισμού από το 2000 μέχρι σήμερα, αυτή την εικοσαετία, έχει επενδύσει περισσότερα από 50 εκατομμύρια ευρώ στην αποκατάσταση και ανάδειξη μνημείων της οθωμανικής περιόδου, από τζαμιά, τεκέδες, τεμένη, μαυσωλεία, όλη την γκάμα των μνημείων της περιόδου αυτής…».

Καταλάβατε τώρα πατριώτες –που απαιτούσατε και… αντίμετρα, τρομάρα σας!- πως αντιμετωπίζει το Ελλαδιστάν-Μητσοτακιστάν τις τουρκικές προκλήσεις; Το παίζει… υπεράνω! «Γκολ» εσείς, «σέντρα» εμείς!

(ΥΓ): Στην επόμενη σχετική ομιλία της, να φροντίσει η υπουργός Πολιτισμού της χούντας να φορέσει κι ένα… φέσι. Δεν ξέρουμε αν θα της πηγαίνει, αλλά σίγουρα θα ταιριάζει γάντι με την πολιτική του… Μωυσή!