ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΑΛΜΑ! Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΠΑΕΙ ΓΙΑ… ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΗΣ!

Το όνομά του, η φήμη του και οι τεράστιες ηγετικές του ικανότητες, έχουν προ πολλού ξεπεράσει τα σύνορα της χώρας, κι έχουν φτάσει ακόμα και πέραν του… Ατλαντικού!

Μιλάνε για τον… νέο «Μωυσή», «Τσώρτσιλ», «Ηρακλή», «μεγαλύτερο ηγέτη του 20ου αιώνα», «τι γκόμενος είσαι εσύ!», «τρισμέγιστο», «κορωνοϊκτόνο» και δε συμμαζεύεται, Κούλη Μητσοτάκη, για τα… κατορθώματα του οποίου μιλάει εκστασιασμένος όλος ο… πλανήτης!

Σύμφωνα, λοιπόν, με αποκλειστικές μας πληροφορίες, το φαινόμενο αυτό της ελληνικής πολιτικής ζωής πάει πλέον για… πλανητάρχης!

Είδαν κι απόειδαν, λοιπόν, στο κατεστημένο των ΗΠΑ πως ο Μπάιντεν δεν τραβάει κι αποφάσισαν να ρίξουν τα… βαρέα όπλα κατά του ενοχλητικού Τραμπ: τον… υπερπρωθυπουργό Κούλη Μητσοτάκη! Ο οποίος, σιγουρότατα θα… κατατροπώσει τον Τραμπ, όπως κατατροπώνει κάθε αντίπαλο!   

Καθοριστικό ρόλο στην απόφαση αυτή έπαιξε η τελευταία δημοσκόπηση της Marc, σύμφωνα με την οποία περίπου… δύο στους τρεις πολίτες (65,2%) αξιολογούν θετικά και μάλλον θετικά τον ένα χρόνο της κυβέρνησης Μητσοτάκη, ο… γίγας είναι ο «καταλληλότερος» με 58% έναντι 24,8% του βασικού αντιπάλου του, όλα τα κόμματα εμφανίζουν διαρροή ψηφοφόρων τους προς τον… τιτανοτεράστιο, ενώ οι περισσότεροι πολίτες θεωρούν ότι για την τρέχουσα οικονομική κατάσταση ευθύνεται ο κορωνοϊός κι όχι του αποστάτη ο γιός!

Σύμφωνα δε με πληροφορίες, ο… εκλαμπρότατος δέχτηκε αμέσως την πρόκληση για το μεγάλο άλμα, αλλά απαίτησε να πάρει μαζί του στην Αμερική τα ελληνόφωνα ΜΜΕ, τις εταίρες δημοσκοπήσεων και το… δημόσιο ταμείο, γιατί χωρίς αυτά θα ήταν… ένα τίποτα με μπόλικο καθόλου!