«ΕΘΝΙΚΟΦΡΟΝΕΣ», ΜΗΝ ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ… ΣΚΛΗΡΟΙ, ΜΑΛΑΚΩΣΤΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ! ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΑΥΞΗΣΗΣ ΤΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΛΑΘΡΟ ΑΠΟ 25.000 ΣΕ 40.000!

Τελικά, τους έχουμε… παρεξηγήσει τους… εθνικόφρονες. Είναι πολύ… σκληροί στο λαθρομεταναστευτικό, όσο σκληρός άντρας είναι και ο… Μπογδάνος!

Έτσι, τριμερής συμφωνία υπεγράφη πριν από λίγες ώρες, μεταξύ της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ και του υπουργείου Λαθρομετανάστευσης, του… φον Μηταράκεν.  

Με την συμφωνία αυτή, αυξάνονται οι θέσεις στέγασης (σε διαμερίσματα και ξενοδοχεία) των «αιτούντων άσυλο σε 40.000, από 25.500 που είναι σήμερα, μέσω επέκτασης του στεγαστικού προγράμματος ESTIA ΙΙ. Όπως ανακοινώθηκε, η σχετική χρηματοδότηση που ενέκρινε για το 2020 η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, φτάνει τα 91.500.000 ευρώ!

Αυτά είναι λεφτά! Να τρώνε με δέκα μασέλες οι «εθνικόφρονες» και οι… «μη κερδοσκοπικές οργανώσεις που εξειδικεύονται στην παροχή κοινωνικών υπηρεσιών» (όπως κατ’ ευφημισμόν χαρακτηρίζονται στην τριμερή συμφωνία οι ΜΚΟ…) και των αλλονών να μη δίνουν!

Σύμφωνα δε με τα όσα δήλωσε μετά την υπογραφή της τριμερούς συμφωνίας ο Μηταράκης, η επιδιωκόμενη αύξηση των θέσεων φιλοξενίας από 25.500 σε 40.000 υπηρετεί τη λογική της «αποσυμφόρησης» των νησιών και του εποικισμού της ηπειρωτικής Ελλάδας, που «είναι κυβερνητική προτεραιότητα»!!!

Κι όχι μόνο κυβερνητική, αλλά και του Σόρος και των λοιπών νεοταξιτών, που τρίβουν τα χέρια τους!

Δεν είναι «θαύμα», που μόνο μια κυβέρνηση… «σκληρών εθνικοφρόνων» θα μπορούσε να «επιτύχει», αφού οι «αλληλέγγυοι» του ΣΥΡΙΖΑ δεν το τολμούσαν, φοβούμενοι τις αντιδράσεις;