ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΘΑΡΜΑ! ΤΟ ΜΑΡΤΥΡΗΣΕ Ο ΤΣΑΒΟΥΣ-ΠΑΣΑΣ: ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ «ΚΑΖΑΝ-ΚΑΖΑΝ» ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ!

Ξεκίνησαν ήδη οι διαπραγματεύσεις με την Τουρκιά για τον διαμοιρασμό –«καζάν-καζάν», όπως απαιτεί ο Οθωμανός Πασάς του Μητσοτάκη!- του ενεργειακού πλούτου του Αιγαίου και της Κύπρου!

Όπως, λοιπόν, αποκάλυψε ο Τσαβούς Πασάς, την Κυριακή πραγματοποιήθηκε μυστική τριμερής συνάντηση εκπροσώπων – διπλωματικών συμβούλων της Ελλάδας, της Τουρκιάς και της Γερμανίας στο Βερολίνο, με την φράου Μέρκελ να παίζει το ρόλο του διαμεσολαβητή! 

Όπως αποκαλύφθηκε, συμμετείχαν ο εκπρόσωπος του Ερντογάν, Ιμπραχίμ Καλίν, η υπεύθυνη Ευρωπαϊκών Θεμάτων της χούντας των ΠΡΟΔΟΤΩΝ, Ελένη Σουρανή, και ο Γιαν Χέκερ, σύμβουλος Εξωτερικής Πολιτικής της αφέντρας Μέρκελ.

Ιδού η αποκάλυψη του Τσαβούς Πασά:

«Μετά την τηλεφωνική επικοινωνία του προέδρου μας με τον Μητσοτάκη, ξεκινήσαμε έναν διάλογο. Όπως ξέρετε ο πρέσβης και εκπρόσωπος της τουρκικής προεδρίας Ιμπραχίμ Καλίν και κάποιοι συνεργάτες μου από το υπουργείο μας ήταν στο Βερολίνο και πραγματοποιήθηκε η τριμερής συνάντηση Ελλάδας-Toυρκίας- Γερμανίας. Και ο κύριος Καλίν με κάλεσε από εκεί και με ενημέρωσε, Τελικά αν υπάρχει θέληση μπορεί να γίνει διάλογος».

ΠΡΟΔΟΤΗ Μητσοτάκη, έρχεται το τέλος σου και θα είναι οικτρό!