ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ «ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ» ΚΑΤΑΡΓΕΙ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ! ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ; ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΤΕ!

Δεν είχε το πολιτικό θάρρος να λάβει ο ίδιος ο δειλός δικτάτορας Μητσοτάκης την ευθύνη της απόφασης για κατάργηση των πανηγυριών κι έριξε το «μπαλάκι» στην Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων του Υπουργείου Υγείας!

Η οποία, με σημερινή της απόφαση, κατόπιν εισηγήσεως Κούλη, απαγορεύθηκαν τα πανηγύρια σ’ ολόκληρη τη χώρα, μέχρι το τέλος Ιουλίου, με πρόσχημα την μη εξάπλωση του κοροϊδοϊού. Εννοείται φυσικά, πως όταν θα φτάσουμε στα τέλη του Ιουλίου, η ίδια Επιτροπή θα παρατείνει την απαγόρευση μέχρι τα τέλη Αυγούστου.

Βέβαια, μέχρι τώρα κανένας δεν κόλλησε τον ιό σε πανηγύρι, αλλά αυτό δεν έχει καμμιά σημασία! Ο πραγματικός λόγος της απαγόρευσης δεν έχει να κάνει με λόγους… υγειονομικής ορθότητας, αλλά έγινε μόνο και μόνο για να μην… ξεθαρρέψουν οι Έλληνες και να μην απαλλαχθούν ούτε για μια μέρα από το φόβο που τόσο έντεχνα τους καλλιέργησαν η χούντα και τα –μπουκωμένα με 20 εκατομμύρια ευρώ!- δημοσιογραφικά της παπαγαλάκια! Και «πρέπει» να ζούμε διαρκώς με το φόβο, διότι μας ετοιμάζουν νέα καραντίνα το φθινόπωρο, για να ολοκληρωθεί η καταστροφή που προκλήθηκε από την πρώτη!

(ΥΓ): Δεύτερη καραντίνα, ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ! Μητσοτάκη κάθαρμα, σε καραντίνα να μπεις εσύ κι όλο σου το σόι, γιατί εδώ θα γίνει της… Σερβίας!