ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΞΕΝΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΝΤΕΘΝΙΚΟ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ

Ενάντια στην Ξενοκρατία και στον αντεθνικό καπιταλισμό

Εθνικιστικό Κίνημα – “Εμπρός, πάντα Εμπρός”

“Ποίει ά κρίνεις είναι καλά, καν ποιών μέλλης αδοξείν. Φαύλος γαρ κριτής παντός καλού πράγματος όχλος”
“Πράξε αυτά που κρίνεις καλά, ακόμη και εάν πράττοντάς τα σου μέλλει να σε κατακρίνουν. Γιατί ο όχλος είναι κριτής κακός κάθε καλού πράγματος”

Πυθαγόρας

Δεν είναι μόνον ο Πυθαγόρας, που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί από τους politically correct “φασίστας”, είναι και ο σκοτεινός Θεός της Φιλοσοφίας από την Έφεσο, ο Ηράκλειτος, ο οποίος όταν οι συμπολίτες του του παρέδωσαν την εξουσία τους απάντησε ότι την αρνείται και ότι θα πρέπει όλοι να πάνε να κρεμαστούν γιατί τον πιο ξεχωριστό από αυτούς, τον Ερμόδωρο, τον εξόρισαν μόνο και μόνο γιατί ήτανε ξεχωριστός! Και ο Πλάτων βεβαίως, για τον οποία γράφει ο Γουίλ Ντυράντ στην Παγκόσμια Ιστορία του Πολιτισμού ότι η “Πολιτεία” του είναι ο προάγγελος του Εθνικοσοσιαλισμού και του Φασισμού.

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ κάνει πολιτική, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να ακολουθεί τις οποιεσδήποτε επιταγές του όχλου, προκειμένου να είναι αρεστή, γιατί το να κάνεις Πολιτική δεν σημαίνει να ακολουθείς, αλλά να οδηγείς! Πόσο μάλλον όταν αυτοί οι οποίοι διαμορφώνουν την κοινή γνώμη και δημιουργούν την “κοινή αντίληψη” στον λαό, είναι δεδομένο ότι είναι διεφθαρμένοι και ξενοκίνητοι και δρουν και υπάρχουν ενάντια σε Πίστη, Πατρίδα και Παράδοση. Έργο δύσκολο, λοιπόν, να κάνεις Πολιτική, λέγοντας την Αλήθεια και αυτό προπαντός πλήρωσε η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

Ένας χρόνος Νέα Δημοκρατία

Συμπληρώθηκε ένας χρόνος από την ημέρα όπου ανέλαβε την διακυβέρνηση της χώρας η Νέα Δημοκρατία με κυρίαρχο σύνθημα ότι θα τακτοποιήσει τα ζητήματα της οικονομίας και θα φέρει την ευημερία, ότι θα κάνει μία εθνική πολιτική ενάντια στους προδότες της αριστεράς, όπως έλεγαν σημερινοί υπουργοί της, και θα λύσει και το ζήτημα των λαθρομεταναστών …

Όπως γνωρίζει ο Ελληνικός Λαός πολύ καλά, τίποτε δεν έκανε στην οικονομία, που ήταν και το μεγάλο “χαρτί” της! Ούτε τους φόρους μείωσε, ούτε την ανεργία, ούτε βεβαίως και έφερε επενδύσεις. Αντίθετα, συνεχίζει την ολέθρια πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ σε όλους τους τομείς και ο ΣΥΡΙΖΑ με την σειρά του συνέχισε την πολιτική των Μνημονίων της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ και αντίθετα σε αυτή την πολιτική στέκει τα τελευταία δέκα χρόνια σταθερά μία Εθνική πολιτική δύναμη, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

Η Νέα Δημοκρατία κτύπησε σκληρά την Νεολαία, την οποία οδήγησε σε ακόμη μεγαλύτερη ανεργία με μοναδική εξαίρεση κάποια “δικά της παιδιά”, που τα τακτοποίησε όπως είχε υποσχεθεί προεκλογικά. Γνωρίζουμε άλλωστε περιπτώσεις συγκεκριμένων προσώπων που χάθηκαν από την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και σήμερα είναι διορισμένοι …

Τραγικά ανεπαρκής η κυβέρνηση Μητσοτάκη και με την θύελλα του κορωνοϊού οδηγεί την χώρα σε ακόμη μεγαλύτερη καταστροφή στην οικονομία και ενώ η Ισπανία είχε την εντιμότητα και την τόλμη να δώσει στοιχεία και να πει ότι χάθηκαν ανεπιστρεπτί περίπου 900 χιλιάδες θέσεις εργασίας, στην Ελλάδα ούτε λέξη … Αντίθετα, πανηγυρισμοί από τα χρυσοπληρωμένα ΜΜΕ, που θυμίζουν Βόρειο Κορέα και Σταλινική Σοβιετία και λιβανίζουν καθημερινά τον Μητσοτάκη, άλλοτε παρουσιάζοντάς τον σαν μεσσία και άλλοτε σαν Μωυσή.

Και βεβαίως μη ξεχνάμε τους θλιβερούς φασουλήδες, που τριγύριζαν στα συλλαλητήρια για την Μακεδονία με νάιλον σημαίες και σήμερα εξουσιάζουν την χώρα, που αποδέχτηκαν πλήρως την συμφωνία των Πρεσπών, που οι ίδιοι έλεγαν προδοτική, και όσο για την αριστερά που θα έφευγε, είναι πανταχού παρούσα όχι μόνον σε Πανεπιστήμια και ΜΜΕ, αλλά και σε αυτή την ίδια την κυβέρνηση.

Εθνικιστικό Κίνημα – Η Νέα Πορεία

Ένας χρόνος συμπληρώθηκε λοιπόν με διακυβέρνηση Ν.Δ. και στον χρόνο αυτό κτυπήθηκε σκληρά η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ εναντίον της οποίας κινήθηκε και κινείται ένας ολόκληρος μηχανισμός προπαγάνδας από το σύνολο των ΜΜΕ, που προσπαθεί μάταια να την εξαφανίσει πολιτικά.

Κάποιοι δεν μας ψήφισαν τον Ιούλιο του 2019 και ψήφισαν Νέα Δημοκρατία. Δεν αναφέρομαι σε αυτούς που ήταν ανάμεσά μας η 5η φάλαγγα του Συστήματος. Ο ρόλος αυτών αποκαλύφθηκε και ο ένας μετά τον άλλον εγκατέλειψαν το πλοίο, πιστεύοντας ότι βυθίστηκε! Δεν αναφέρομαι σε αυτούς, αναφέρομαι σε εκείνους, που πίστεψαν τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα της ΝΔ και εγκατέλειψαν το μεγάλο όνειρο για ένα κραταιό Εθνικιστικό Ριζοσπαστικό και Αντικαπιταλιστικό Κίνημα στην Ελλάδα! Όλοι αυτοί έχουν μια θέση δίπλα μας γιατί τίποτε δεν τέλειωσε και φλόγες περιτριγυρίζουν την αγαπημένη μας Ελλάδα από κάθε κατεύθυνση.

Αυτό, όμως, που πάνω απ’ όλα δεν μας συγχώρεσε ποτέ το Σύστημα και μας πολέμησε σκληρά ήταν η γενναία και τολμηρή απόφασή μας το θέρος του 2015 να πούμε όχι στα σχέδια της Ευρώπης των τοκογλύφων να υποδουλώσουν ακόμη περισσότερο την Πατρίδα μας!

Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες, μας περιμένουν ημέρες σκληρές και στις ημέρες αυτές η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ με μια Νέα Πορεία πρέπει να γίνει η συνείδηση του Μαχόμενου Έθνους μας, όλων αυτών που αντιστέκεται στην Ξενοκρατία και στον αντεθνικό καπιταλισμό, που είναι η δυστυχία μας.

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ

http://www.xrisiavgi.com