ΙΣΑ ΜΩΡΗ ΡΟΜΠΑ ΞΕΚΟΥΜΠΩΤΗ! ΚΑΙ Ο ΜΠΟΓΔΑΝΟΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΕΜΑΛ

Αφού η χούντα Μητσοτάκη είναι μοιραία και άβουλη να αντιμετωπίσει το ανοσιούργημα του Οθωμανού Πασά της, πήραν σήμα οι «εθνικόφρονες» να κάνουν επικοινωνιακό παιχνίδι με το σπίτι του Κεμάλ στην Θεσσαλονίκη, για να κατευνάσουν την κοινή γνώμη.

Έτσι, μετά τον «εθνικόφρονα» Μάκη Βορίδη, που πρότεινε χθες ως… αντίμετρο την μετατροπή του σπιτιού – μουσείου του Κεμάλ σε Μουσείο Γενοκτονίας των Ελλήνων, ακολούθησε ο… τουρκοφάγος Μπογδάνος, ο οποίος ξέρασε τα εξής φαιδρά: «Άριστα ομίλησε ο Αντώνης Σαμαράς όταν είπε «Η Δύση αυτοκτονεί, η Ευρώπη κοιμάται». Μας ξαναδείχνουν ότι ποτέ δεν μας θεώρησαν εγγενές κομμάτι της δυτικής πολιτιστικής πρότασης. Ο Ερντογάν χθες ενταφίασε τον κεμαλισμό. Για ποιον λόγο να έχουμε ένα μουσείο αφιερωμένο στον κεμαλισμό στην συμπρωτεύουσα;».

Κοροϊδεύουν την κοινωνία οι ρόμπες οι ξεκούμπωτες της γιαλαντζί «εθνικοφροσύνης»! Διότι, το σπίτι του Κεμάλ έχει παραχωρηθεί από τον δήμο Θεσσαλονίκης στο τουρκικό κράτος, από το 1935. Άρα, σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο, το ελληνικό κράτος δεν διαθέτει καμιά απολύτως δικαιοδοσία επ’ αυτού. Κι αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά οι πολιτικοί απατεωνίσκοι Βορίδης και Μπογδάνος, αλλά ψεύδονται συνειδητά γιατί γνωρίζουν επίσης πως απευθύνονται σε δίποδα ζώα!

(ΥΓ): Να τους χαίρονται τα δίποδα οι ψηφοφόροι τους!