Η ΧΑΜΑΣ ΥΠΕΡ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΙΑ-ΣΟΦΙΑ; ΕΜΕΙΣ ΑΝ ΗΜΑΣΤΑΝ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΧΑΜΑΣ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ;

Παρότι οι… στρατηγικοί μας σύμμαχοι σιωνιστές δεν έχουν βγάλει άχνα για το ανοσιούργημα με την Αγιά-Σοφιά, ομοίως και το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο (ΚΙΣ), που βγάζει ανακοινώσεις για «ψύλλου πήδημα» και αν κάτι παρόμοιο συνέβαινε σε κάποια εβραϊκή «Αγιά-Σοφιά» θα είχε χαλάσει τον κόσμο, τα εγχώρια έμμισθα δημοσιογραφικά παπαγαλάκια των σιωνιστών φρόντισαν να μας ενημερώσουν ότι «πέφτουν οι μάσκες για τους Παλαιστίνιους, οι οποίοι πήραν θέση υπέρ Ερντογάν για την Αγία Σοφία». Προσθέτοντας κουτοπόνηρα, πως «αυτά πρέπει να τα βλέπουν κάποιοι εδώ στην Ελλάδα, οι οποίοι στηρίζουν είτε την Παλαιστινιακή Αρχή, είτε την Χαμάς», ενώ η επίσημη Παλαιστινιακή Αρχή, που εκπροσωπεί την Φατάχ, δεν πήρε καμμία θέση. Έτσι, «τσουβαλιάζουν» όλους τους Παλαιστινίους, ότι δήθεν είναι φιλότουρκοι κι ότι βρίσκονται στην υπηρεσία του Ερντογάν.

Πράγματι, υπάρχει μια ανακοίνωση του γραφείου τύπου της Χαμάς, η οποία αναφέρει ότι   

»Το κίνημα της Χαμάς υποστηρίζει την απόφαση της Τουρκίας για την Αγία Σοφία. Η μετατροπή από μουσείο σε τζαμί είναι μια υπερήφανη στιγμή για όλους τους μουσουλμάνους».

Εμείς βεβαίως δεν έχουμε καμμιά διάθεση υπεράσπισης της Χαμάς, αλλά… 

Εμείς αν ήμασταν στη θέση της Χαμάς ποιον θα υποστηρίζαμε; Μια χώρα  που ο πρόεδρός της μας υποστηρίζει –τουλάχιστον φραστικά- ή μια χώρα που ολόκληρο το πολιτικό της σύστημα (του «συνταγματικού τόξου») συναγωνίζεται σε ύμνους για τους σιωνιστές κατακτητές της Παλαιστίνης και που ο πρωθυπουργός της «έσπασε την παράδοση» που υπήρχε μέχρι πρότινος, να επισκέπτεται –για τα μάτια του κόσμου- και την Παλαιστινιακή Αρχή, όταν πραγματοποιεί επίσκεψη στο Ισραήλ; Απλό το ερώτημα, αλλά δεν περιμένουμε να το απαντήσουν τα παπαγαλάκια των σιωνιστών, που βρίσκονται σε διατεταγμένη υπηρεσία, γιατί θα χάσουν το… μεροκάματο!