ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ: ΟΜΑΔΑ ΚΟΜΑΝΤΟΣ ΜΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΠΛΕΥΡΗ ΚΑΙ ΜΠΟΓΔΑΝΟ ΠΑΕΙ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΙΑ-ΣΟΦΙΑ! Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ!

Ο κύβος ερρίφθη! Αφού οι Τουρκαλάδες δεν παίρνουν χαμπάρι με το καλό (με την προσφυγή στην… Unesco), θα πάρουν με το άγριο!

Σύμφωνα, λοιπόν, με αποκλειστικές μας πληροφορίες, ολοκληρώθηκε προ ολίγου δραματική έκτακτη σύσκεψη στο Μαξίμου, υπό την προεδρία του άξιου ηγέτη μας Κυριάκου Μητσοτάκη – Τσώρτσιλ – Μωυσή – Ηρακλή και τα λοιπά. Στη σύσκεψη, αποφασίστηκε η άμεση αποστολή μεγάλης ομάδας κομάντος, με επικεφαλής τους εμπειροπόλεμους κι ετοιμοπόλεμους αρχικομάντος Θάνο Πλεύρη – Ντουφεκαλεύρη και Μπογδάνο, προς απελευθέρωση της Πόλης και της Αγιά-Σοφιάς! Μάλιστα, αυτή τη στιγμή που εσείς διαβάζετε αυτές τις γραμμές, τα ελικόπτερα των υπερήφανων κομάντος μας πετούν στον γαλανό ουρανό του Αιγαίου μας προς την Πόλη των ονείρων μας, ενώ με ειδική πτήση μεταφέρεται εκεί τεράστιος λυόμενος σταυρός, έτοιμος προς άμεση τοποθέτηση στην Αγιά-Σοφιά μας και εντός ολίγου αναχωρεί ιερατική αντιπροσωπεία, με επικεφαλής τον νέο Παπαφλέσσα, Πειραιώς Σεραμείμ, για να τελέσει την πρώτη θεία λειτουργία! Τελευταίος –αλλά όχι καταϊδρωμένος!- θα φτάσει στην απελευθερωμένη Πόλη μας ο Κυριάκος μας, ο οποίος αναμένεται να αποκαλύψει το καλά κρυμμένο μυστικό του: πως είναι ο θρυλικός Εξαδάχτυλος, που θα απελευθερώσει την Πόλη, σύμφωνα με τις προφητείες και τις γραφές!

Τελευταία στιγμή δε, «κόπηκε» από την αποστολή το ξακουστό κομάντο Άδωνις Γεωργιάδης, λόγω ανειλημμένων εθνικών υποχρεώσεών του στο μέτωπο των έργων του Ελληνικού, αλλά και το κομάντο Μάκης Βορίδης, που έχει αναλάβει τα διαδικαστικά για τη μετατροπή του σπιτιού που γεννήθηκε ο Κεμάλ στην Θεσσαλονίκη, σε μουσείο Γενοκτονίας των Ελλήνων!

Τέλος, τιμές θα αποδώσει λόχος ευζώνων, μεταξύ των οποίων υπάρχει και μαύρος εύζωνας, ειδική παραγγελία του πολέμαρχου Μπογδάνου, που ως γνωστόν έχει εκφράσει τοιούτη επιθυμία!

Ελληνίδες και Έλληνες, να είστε σε διαρκή ετοιμότητα, καθώς τις επόμενες ώρες –μόλις δώσει το σύνθημα η Μαρέβα μας!- πρέπει να βγούμε όλοι στα μπαλκόνια των σπιτιών μας, να χειροκροτήσουμε τους ήρωες – απελευθερωτές και τον χιλιοδοξασμένο πρωθυπουργό-στρατηλάτη μας!

(ΥΓ): Σύμφωνα με πληροφορίες μας, στο άγγελμα της χαρμόσυνης είδησης δάκρυσε το άγαλμα του Κωνσταντίνου Παλαιολόγου, που προσφάτως εγκαινίασε ο Άδωνις της καρδιάς μας, στον Πειραιά! Καλό σημάδι, καλό σημάδι!