«ΤΟΥΡΚΟΦΑΓΕ» ΜΑΚΗ ΒΟΡΙΔΗ, ΣΙΓΑ ΝΑ ΜΗ ΣΚΙΣΕΙΣ ΤΟ… ΚΑΛΤΣΟΝ!

Ενώ η πανικόβλητη, ξεψυχισμένη -και τουρκοπροσκυνημένη!- χούντα Μητσοτάκη ετοιμάζεται να πάει το θέμα της μετατροπής της Αγιά-Σοφιάς σε τζαμί στην… Unesco, ο ελληνικός λαός είναι οργισμένος και απαιτεί πραγματικά αντίμετρα.

Επειδή όμως η χούντα δεν τολμά να επιβάλλει αντίμετρα, επιστράτευσε τον «ακροδεξιό» και «τουρκοφάγο» Μάκη Βορίδη –που ως εκ της θέσεώς του είναι ανεύθυνος για θέματα εξωτερικής πολιτικής και μπορεί να λέει ότι θέλει χωρίς συνέπειες- για να διασκεδάσει τις εντυπώσεις, υιοθετώντας φραστικά ένα από τα αιτήματα αντιμέτρων της κοινής γνώμης! Για να εισπράξει τα «μπράβο» των «πατριωτών» του πληκτρολογίου, να’ χουν κάτι να λένε τα παπαγαλάκια του Μητσοτάκη και να κατευναστεί κάπως η λαϊκή οργή. Παλιό το κόλπο!

Έτσι, σε σημερινή δήλωσή του σε τηλεοπτική εκπομπή, ο λεγάμενος πρότεινε ως αντίμετρο την μετατροπή του μουσείου Κεμάλ στη Θεσσαλονίκη σε μουσείο Γενοκτονίας του ελληνισμού.

Βέβαια, αυτό που είπε είναι πρακτικώς ανέφικτο, καθώς το συγκεκριμένο οίκημα έχει παραχωρηθεί το 1935 από τον δήμο Θεσσαλονίκης στο τουρκικό κράτος, άρα θεωρείται τουρκικό έδαφος, αλλά το 99,9% του ελληνικού λαού δεν το γνωρίζει αυτό! Σίγουρα όμως, ο κύριος Μάκης μας το γνωρίζει και εξαπατά συνειδητά τον ελληνικό λαό, πετώντας τη «φωτοβολίδα»!

Συνιστούμε, λοιπόν, στον «αστέρα» της Μυκόνου, να ρουφήξει τ’ αυγό του και μη ζορίζεται πολύ, γιατί θα σκίσει κάνα… καλτσόν!