ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΝΟΜΙΜΟΦΡΟΣΥΝΗΣ ΣΤΟ… ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ! ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ: Ο ΤΡΟΜΟΝΟΜΟΣ ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΚΚΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ… ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΙΚΟ!

 

Επίσημο και δημόσιο πιστοποιητικό νομιμοφροσύνης στο συμμορφωτικό κόμμα – μακρύ χέρι του συστήματος, το οποίο όμως εμφανίζεται ως… επαναστατικό για να δικαιολογήσει την ύπαρξή του και να καλύψει τα αμύθητα πλούτη που συσσωρεύει, έδωσε χθες το βράδυ στη βουλή ο σερίφης Γκόλντεν!

Μιλώντας, λοιπόν, για τα –στημένα από επίστρατους παρακρατικούς!- επεισόδια έξω απ’ τη Βουλή, είπε απευθυνόμενος προς τους κουκουέδες να μην ανησυχούν καθόλου για τον νέο τρομονόμο περί διαδηλώσεων, διότι δεν αφορά αυτούς, καθότι τα μαντρόσκυλα του ΠΑΜΕ «είναι υποδειγματικά»: «Δεν χρειάζεται να φωνάζετε, αυτά δεν αφορούν εσάς, οι άνθρωποι σας είναι υποδειγματικοί».

 

Ασφαλώς και είναι υποδειγματικά και το’ χουν αποδείξει πολλάκις! Με κορυφαία στιγμή όταν φρουρούσαν τη βουλή από την οργή του λαού κατά την ψήφιση του πρώτου Μνημονίου! Τότε, που όλως τυχαίως, στη θέση του υπουργού της καταστολής των λαϊκών αντιδράσεων ήταν ο Χρυσοχοΐδης!

(ΥΓ): Δώστε τους και… παράσημο συμμορφωτισμού! Όχι ένα, αλλά με το… κιλό, για να τα κρεμάνε περήφανα στις κομματικές στολές τους όπως οι Σοβιετικοί βετεράνοι του πολέμου!