ΝΟΜΟ ΦΙΜΩΣΗΣ ΤΟΥ TWITTER ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ Ο ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ!

Έχουμε γράψει και παλαιότερα, ότι το χαζό μαμόθρεφτο της φαμίλιας Μητσοτάκη έχει μάθει που δεν του χάλαγαν ποτέ χατίρι τότε που ήτανε μικρός, και τώρα που έγινε δικτάτορας της χώρας δεν ανέχεται ούτε την παραμικρή κριτική!

Μάλιστα, θαυμάζει στα κρυφά τους Πούτιν και Ερντογάν, που έχουν επιβάλλει την πολιτική κυριαρχία τους στις χώρες τους –σε κάποιες περιπτώσεις με μη δημοκρατικές μεθοδεύσεις- και έχει βαλθεί να τους… μοιάσει!

Μόλις έμαθε, λοιπόν, πως ο Οθωμανός Πασάς του ετοιμάζει νόμο για ασφυκτικό έλεγχο του Twitter, έδωσε εντολή να ετοιμαστεί κι εδώ τέτοιος νόμος, με πρόσχημα την ενσωμάτωση της ευρωπαϊκής Οδηγίας 1808/2018, στην οποία προβλέπεται πως οι υπηρεσίες μέσων κοινωνικής δικτύωσης θα πρέπει να συμπεριληφθούν στην Οδηγία 2010/12/ΕΕ, ώστε να προστατεύονται οι ανήλικοι από επιβλαβές περιεχόμενο, όπως η υποκίνηση βίας, μίσους και τρομοκρατίας.

Καθότι, έχει πετύχει –με τις χρηματοδοτήσεις πάνω και κάτω από το τραπέζι- την απόλυτη υποταγή των ΜΜΕ, αλλά δεν μπορεί να ελέγξει το Twitter, μέσω του οποίου αποκαλύπτονται όλες οι βρωμιές αυτού και των αρπαχτικών του!

Βέβαια, ως ζαβός που είναι, δεν καταλαβαίνει πως όσο πιο πολύ τεντώνει το σκοινί τόσο πιο εύκολο είναι κάποια στιγμή να σπάσει και να τον πάρει ο κοσμάκης με τις πέτρες! Ας δοκιμάσει και θα τα δούμε τα χαμπέρια του!