ΜΗΝΥΜΑ ΤΡΑΜΠ ΠΡΟΣ ΚΟΥΛΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ: ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΟΥ ΝΑ ΠΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ!

Σε «persona non grata» έχει ανακηρύξει ο Τραμπ κάθε εκπρόσωπο της χούντας Μητσοτάκη, μετά από το μπαράζ υβριστικών και προσβλητικών δημοσιευμάτων για τον Τραμπ των πληρωμένων διαδικτυακών παπαγάλων του Κούλη, κατόπιν προσωπικής εντολής του, προκειμένου να επηρεάσουν αρνητικά για τον Τραμπ εν όψει των εκλογών του προσεχούς Νοεμβρίου, τους Ελληνοαμερικανούς ψηφοφόρους που διαβάζουν τα ελληνικά sites για να μαθαίνουν νέα από την πατρίδα!

Έτσι, μετά από το μήνυμα του Τραμπ, να μην τολμήσει υπουργός της χούντας να επισκεφθεί την Αμερική διότι δεν πρόκειται να τον υποδεχθεί κανείς και να συναντήσει κανέναν ομόλογό του, το υπουργείο Αμύνης ανακοίνωσε ότι αναβάλλεται το προγραμματισμένο ταξίδι του γελοίου υπουργού Παναγιωτόπουλου στις ΗΠΑ.

Μάλιστα, για να τηρήσουν τα προσχήματα, οι χουντικοί έβαλαν στην ανακοίνωσή τους και τη λέξη «προσωρινή» μπροστά από την αναβολή!

Η αλήθεια είναι, πως αν καταφέρει να επανεκλεγεί ο Τραμπ, ο παρδαλός δικτάτορας Μητσοτάκης θα πρέπει να βρει τόπο και τρόπο να… κρυφτεί! Αλλά, τι φταίει η Ελλάδα να πληρώνει την εξάρτησή του από το μπλοκ των διεθνών εξουσιαστών, που αυτή την εποχή τα δίνουν όλα για να ρίξουν τον Τραμπ;