Ω, ΗΤΑΝ ΤΥΧΑΙΟ! 10.000 ΕΥΡΩ ΣΕ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ Η ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΝΟΥΔΟΥΛΑΣ!

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τις χρηματοδοτήσεις ημετέρων, με πρόσχημα την… ενημέρωση για τον κορωνοϊό, από τη χούντα των κλεφτών, απατεώνων και παιδεραστών!

Έτσι, το ποσόν των 10.000 ευρώ δόθηκαν στην «Άλφα Τηλεόραση» του Έβρου, στην οποία –όλως τυχαίως!- τυγχάνει πρόεδρος και διευθύνουσα σύμβουλος η εκπρόσωπος Τύπου της Νουδούλας για τα περιφερειακά Μέσα Ενημέρωσης, Έλενα Σώκου. 

Και για όσους έχουν τυχόν αμφιβολίες, οι θέσεις που κατέχει στον «Επιχειρηματικό Όμιλο Διεθνείς Υπηρεσίες Α.Ε.», ιδιοκτήτρια εταιρεία του τηλεοπτικού σταθμού, προκύπτουν από τα επίσημα έγγραφα του Γενικού Εμπορικού Μητρώου (ΓΕΜΗ) και στον επίσημο κατάλογο του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης (ΕΣΡ).

Μάλιστα, τώρα που «λύθηκαν» οι γλώσσες, τοπικά μέσα του Έβρου κατηγορούν τη λεγάμενη πως ενεπλάκη στη διαμόρφωση της λίστας των ποσών που έλαβαν και τα υπόλοιπα ΜΜΕ της περιφέρειας του Έβρου!

(ΥΓ): Ποιοι κλέφτες του ΠΑΣΟΚ; Ποιοι Τσουκάτοι, ποιοι Μαντέληδες και ποιοι Τσοχατζόπουλοι; Παρθεναγωγεία ήταν όλοι αυτοί μπροστά στην κλεφτουριά του Μητσοτάκη-κάθαρμα!