ΠΑΤΡΙΣ, ΘΡΗΣΚΕΙΑ, ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ! ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ: «ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΥΠΟΘΕΣΗ» Η ΑΠΟΠΛΑΝΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΗΛΙΚΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΡΩΜΙΑΡΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ!

Ενώ η επίσημη κυβέρνηση –χουντάρα του κερατά!- συνεχίζει να σιωπά, και οι «αδέκαστοι» εισαγγελείς ομοίως, το θρασίμι ο Μπουμπούκος κάλυψε τον παιδεραστή συνάδελφό του, χαρακτηρίζοντας «ιδιωτική υπόθεση» την αποπλάνηση της ανήλικης!

Η οποία, όπως εξηγήσαμε, χρησιμοποιείτο ως «δόλωμα» για να βρίσκει εραστής – επιβήτορες ο βρωμύλος βουλευτής, γιατί είχε περάσει η «μπογιά» του στα στέκια της ανωμαλίας!

Ιδού τι είπε ο «εθνικόφρων» υπουργός στην τηλεόραση του ALPHA:

«Η σύγκριση της προσωπικής και ιδιωτικής συμπεριφοράς ενός υπουργού σε ιδιωτικά του θέματα, έστω και παράνομα με το τι έκανε ένας εν ενεργεία υπουργός κατά την άσκηση των καθηκόντων του προσπαθώντας να στήσει παράνομα πράγματα, έχει οποιαδήποτε σχέση; Αν κάποιος έκανε στην ιδιωτική του ζωή παράνομες πράξεις, στην ιδιωτική ζωή να τιμωρηθεί, αλλά στην ιδιωτική του ζωή τα έχει κάνει».

Καταλάβατε όσοι έχετε ανήλικες κόρες, την «ηθική» των «αρίστων»; Είναι «ιδιωτική υπόθεση» κάθε ανώμαλου «εθνικόφρονα» βουλευτή, να σας τη βγάλει στο κλαρί, για να ικανοποιήσει τις ανωμαλίες του! Ξαναψηφίστε τους, ζώα! Ε, ζώα!

(ΥΓ): Αλλά που να μάθουν από ηθική οι «άριστοι»; Στα διάφορα Χάρβαρντ, που «αρίστευαν» κάνοντας αλλαξοκωλιές;