ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΕΓΙΝΕ Ο «ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΟΣ» ΤΟΥ ΜΝΗΜΕΙΟΥ ΤΗΣ ΜΑΡΦΙΝ!

Ως γνωστόν, τις προηγούμενες ημέρες κάποιοι άγνωστοι «βανδάλισαν», αλλά με πολύ… ήπιο και… προσεκτικό τρόπο το μνημείο της Μαρφίν. Πιο συγκεκριμένα, αφαίρεσαν με σουγιά τη σφραγίδα της «Ελληνικής δημοκρατίας» που βρίσκεται στην αριστερή πλευρά του μνημείου.

Ποιος ωφελείται απ’ αυτόν τον… ήπιο «βανδαλισμό; Σήμερα, ψηφίζεται στη βουλή από τη χούντα και τους συνοδοιπόρους της του ΠΑΣΟΚ, ο νόμος για την ουσιαστική απαγόρευση των διαδηλώσεων, λόγω του τρόμου της χούντας για τυχόν επανεμφάνιση των αγανακτισμένων» το φθινόπωρο.

Κι όπως διαβάζουμε σήμερα στην διαδικτυακή παπαγαλία, σε δημοσιεύματα -υπό τον… κοινό τίτλο σε όλα τα μέσα!- «οργή Μητσοτάκη για τον βανδαλισμό του μνημείου της Marfin», ο «βανδαλισμός» ήταν το βασικό –και πολύ βολικό!- επιχείρημα του δικτάτορα για την δήθεν αναγκαιότητα του τρομονόμου κατά των διαδηλώσεων: «Ο πρωθυπουργός ξεκίνησε την τοποθέτησή του με τους βανδαλισμούς που έγιναν πρόσφατα στην Αθήνα και ειδικά στο μνημείο της Marfin και όπως είπε επικαλέστηκε το συμβάν αυτό για να τονίσει την σημασία του σημερινού νομοσχεδίου…».

Άρα, είτε αυτοί που «βανδάλισαν» το μνημείο ήταν παρακρατικοί αναρχοκομμουνιστές, είτε προβοκάτορες της ΚΥΠ, η εντολή του «βανδαλισμού» ήρθε κατευθείαν από το Μαξίμου!