ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΘΑΡΜΑ! 253.073 ΝΕΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΤΑ «ΣΩΣΤΑ ΜΕΤΡΑ» ΤΟΥ! ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΑΡΧΗ!

Άρχισαν να φαίνονται τα πρώτα αποτελέσματα των «σωστών μέτρων» και των «υγειονομικών πρωτοκόλλων» του Μητσοτάκη-κάθαρμα, με στρατιές νέων ανέργων!

Έτσι, σύμφωνα με το σύστημα «Εργάνη», που καταμετρά προσλήψεις, απολύσεις και απώλειες θέσεων εργασίας, 253.073 απώλεσαν τις θέσεις εργασίας τους το πρώτο 6μηνο του 2020, σε σχέση με το αντίστοιχο χρονικό διάστημα του 2019!

Πιο συγκεκριμένα, το ισοζύγιο προσλήψεων – απολύσεων είναι φέτος μειωμένο κατά 253.073 θέσεις!

Κι αυτοί οι 253.073 είναι μόνο η αρχή, καθώς πολλά καταστήματα εστίασης και τουριστικές επιχειρήσεις θα κρατηθούν ανοιχτά έστω και με τα χίλια ζόρια μέχρι τα τέλη του Αυγούστου και μετά θα κλείσουν, οδηγώντας στην ανεργία εκατοντάδες χιλιάδες εργαζόμενους! Οι οποίοι, δεν θα έχουν συμπληρώσει τα απαραίτητα ένσημα, ώστε να πάρουν έστω επίδομα ανεργίας τον χειμώνα και θα πεινάσουν! Και η διέξοδος της μετανάστευσης στο εξωτερικό, που υπήρχε τα πρώτα χρόνια της κρίσης, δεν υπάρχει πλέον, καθώς όλες οι οικονομίες έχουν ύφεση και δε θα υπάρχουν δουλειές για ξένους!

«Να βρουν κάτι άλλο να κάνουν», ε Μητσοτάκη κάθαρμα; Επανάσταση θα κάνουν κι –αν προλάβεις!- θα φύγεις με ελικόπτερο, μαζί με όλο σου το σόι!