ΒΟΘΡΟΣ «ΕΘΝΙΚΟΦΡΟΝΩΝ»! Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΝΟΥΔΟΥΛΑΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΕ ΤΗΝ ΑΝΗΛΙΚΗ ΩΣ «ΔΟΛΩΜΑ», ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙ ΕΠΙΒΗΤΟΡΕΣ!

Έχει τη μύγα και μυγιάζεται η χούντα των κλεφτών, απατεώνων και παιδεραστών, κι έχει δώσει εντολή στην Αστυνομία να ψάξει εξονυχιστικά όλες τις υποθέσεις παιδεραστίας που έχουν καταγγελθεί και να παρουσιάσει αποτελέσματα, ώστε να περάσει απαρατήρητη η τυχαία ανακάλυψη του κοριού της ΚΥΠ, ότι βουλευτής της Νουδούλας αποπλάνησε ανήλικο κοριτσάκι! Έτσι, όλως… τυχαίως, μέσα σε 2 ημέρες, αποκαλύφθηκαν δύο περιπτώσεις αποπλάνησης ανήλικων μαθητριών από καθηγητές τους!

Ερευνήσαμε το θέμα του παιδεραστή βουλευτή, κι όπως μας πληροφόρησαν πρόσωπα που γνωρίζουν, η υπόθεση είναι πολύ… περίπλοκη. Διότι, όπως μας βεβαίωσαν οι πηγές μας, ο εν λόγω βουλευτής είναι «αδελφή» -και μάλιστα… προϊσταμένη!- κάτι που γνωρίζουν πολύ καλά όλοι στην περιοχή του – εκτός από τους… «νοικοκυραίους» ψηφοφόρους του, που κάνουν πως… δεν ξέρουν τίποτα.

Και ως εκ τούτου, δεν «αποπλάνησε» ο ίδιος την ανήλικη, αλλά έκανε κάτι ακόμα χειρότερο: την χρησιμοποιούσε ως… «δόλωμα», για την εξασφάλιση επιβητόρων!

Τους οποίους «ψάρευε» λέγοντάς τους: «αν θέλετε αυτήν, θα περάσετε πρώτα από μένα»!

Να δούμε μέχρι πότε θα καλύπτουν το αισχρό αυτό υποκείμενο οι απόλυτα διεφθαρμένοι Κούληδες, αλλά και οι Τσιπραίοι, που ενώ γνωρίζουν τα πάντα, αμόλησαν μια φωτοβολίδα χωρίς να αποκαλύπτουν το όνομα του λεγάμενου!

(ΥΓ): Αλλά και οι εισαγγελείς της χώρας, που αν ήταν κάνας φουκαράς, θα τον είχαν «κρεμάσει στα μανταλάκια»!