ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ… ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΕΙ! ΕΔΩ Ο ΚΑΛΟΣ ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΟΣ!

Μια ημέρα μετά τα ξεφτιλίκια με μερακλωμένο τυρόβλαχο βουλευτή Βοιωτίας σε πανήγυρη συνωστισμού στην Αλίαρτο, προσωπικά ο ζαβός δικτάτορας έδειξε πόσο υπολογίζει τα… υγειονομικά του πρωτόκολλα και τα κέρατά του τα τράγια!

Έτσι, την ίδια ώρα που στέλνει τα σκυλιά του στα μαγαζιά να βάζουν εξωφρενικά πρόστιμα και λουκέτα αν βρουν 5-10 «υπεράριθμους» και που έχει κλείσει τα σύνορα στους «αιμοδότες» του ελληνικού τουρισμού τα τελευταία χρόνια (τους Βρετανούς), εκατοντάδες πανηλίθιοι οπαδοί – χειροκροτητές του Μητσοτάκη και της αδίσταχτης ληστοσυμμορίας του, συνωστίστηκαν ευρισκόμενοι σε ζωώδη κατάσταση, στα εγκαίνια των νέων σταθμών του Μετρό, στην Αγία Βαρβάρα, τον Κορυδαλλό και τη Νίκαια! Φυσικά, χωρίς κανένα «μέτρο προστασίας» (μάσκες, γάντια και κυρίως αποστάσεις…), απ’ αυτά που επιβάλλουν τα σιχαμένα καρακόλια του δικτάτορα στους… πληβείους! 

Μας τρομοκράτησαν τα βοθροκάναλά τους, μας έκλεισαν μέσα, «κλείδωσαν» την οικονομία μας με τα γνωστά αποτελέσματα, μας κουνούσαν απειλητικά το δάχτυλο κάθε απόγευμα και τώρα μας απειλούν με νέα καραντίνα το ερχόμενο φθινόπωρο!

Τέλος οι αντοχές, ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΚΛΩΤΣΙΕΣ!