ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΑΠΕΡΙΓΡΑΠΤΟΥ ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΑΛΙΑΡΤΟ ΒΟΙΩΤΙΑΣ, ΜΕ ΠΡΩΤΟ ΣΤΟ ΧΟΡΟ ΜΕΡΑΚΛΩΜΕΝΟ ΤΥΡΟΒΛΑΧΟ ΒΟΥΛΕΥΤΑΡΑ ΤΗΣ ΝΟΥΔΟΥΛΑΣ!

Την ίδια ώρα που η… υγειονομικώς ορθή –και γερμανόδουλη!- χουντάρα Μητσοτάκη έχει ξαμολήσει τα σκυλιά της να ρίχνουν πρόστιμα χιλιάδων ευρώ και να βάζουν λουκέτα σε καταστήματα επειδή βρέθηκαν 5-6 «υπεράριθμοι» πελάτες, γίνονται πανηγύρια συνωστισμού, με πρώτους στο χορό τυρόβλαχους βουλευταράδες της Νουδούλας!

Σάλο, λοιπόν, έχουν προκαλέσει οι εικόνες από βλαχοπανήγυρη απερίγραπτου συνωστισμού στην πλατεία της Αλιάρτου Βοιωτίας, που διοργάνωσε ο αθλητικός σύλλογος της περιοχής, τώρα που «ο κίνδυνος μετάδοσης του κορωνοϊού έχει ελαχιστοποιηθεί» -όπως απεφάνθησαν οι «υπεύθυνοι».

Μάλιστα, δημοσίευσαν και το σχετικό φωτογραφικό υλικό στο Facebook, όπου πρώτος σέρνει το χορό ο… μερακλωμένος τοπικός βουλευτής της Νουδούλας Ανδρέας Κουτσούμπας!

Αυτοί μας κλείσανε μέσα για μήνες, αυτοί «κλείδωσαν» την οικονομία μας, με τα γνωστά αποτελέσματα, αυτοί μας κουνούσαν κάθε μέρα απειλητικά το δάχτυλο, αυτοί μας απειλούν με νέα καραντίνα το φθινόπωρο! Και τώρα οι ίδιοι «δερβέναγες», μας βγάζουν τη γλώσσα!

Καμαρώστε τους!

(ΥΓ): Κι όσοι είστε καταστηματάρχες στην εστίαση, κρατήστε τις εικόνες της ξεφτίλας τους και τρίψτε τες στα μούτρα των λυσσασμένων σκυλιών του Μητσοτάκη, όταν θα’ ρθουν να σας ελέγξουν για… συνωστισμό!