ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΘΑΡΜΑ! ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΩΣ Η ΕΕ ΥΠΕΡ ΤΟΥ «ΚΑΖΑΝ-ΚΑΖΑΝ» ΣΕ ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟ!

Και τις τελευταίες αμφιβολίες που είχαν κάποιοι υπερβολικά καλόπιστοι, ότι το κάθαρμα ο Μητσοτάκης έχει συμφωνήσει παρασκηνιακά με τον Οθωμανό Πασά του να μοιράσει τον πλούτο του Αιγαίου «καζάν-καζάν» (μισό-μισό), διέλυσε σήμερα ο Ύπατος Εκπρόσωπος της ΕΕ για την Εξωτερική Πολιτική, Ζόσεπ Μπορέλ!

Ο λεγάμενος, που επισκέπτεται την Τουρκιά, δήλωσε τα εξής κατά την συνάντησή του με τον Τούρκο ΥΠ.ΕΞ, Τσαβούς Πασά:

«H Κύπρος δεν αναγνωρίζεται από την Τουρκία  όμως η Κυπριακή Δημοκρατία είναι μέλος της Ε.Ε και έχει πλήρη στήριξη και αλληλεγγύη.

Ψάχνουμε τρόπο επίλυσης που θα ικανοποιεί όλες τις πλευρές. Κι εμείς αυτό συζητήσαμε να ξεκινήσουν συνομιλίες  μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας και η Ε.Ε θα προσπαθήσει να βοηθήσει στη διανομή των εσόδων από τον πλούτο των υδρογονονανθάκων ανάμεσα στις δυο πλευρές. Είμαι εδώ (στην Τουρκία) για να βρω μια λύση στη σύγκρουση μεταξύ Τουρκίας και Ελλάδας για την Ανατολική Μεσόγειο. Εμείς (ως ΕΕ) σκοπεύουμε να οργανώσουμε διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο πλευρών».

Και βέβαια, ποτέ ο Μπορέλ δε θα τολμούσε να κάνει τέτοιες δηλώσεις αν δεν υπήρχε συμφωνία μεταξύ του προδότη Μητσοτάκη και του Ερντογάν! Η δε προδοσία, θα παρουσιαστεί ως αποτέλεσμα… πιέσεων από τους διεθνείς παράγοντες, στις οποίες δήθεν… υπέκυψε η Ελλάδα, για να «Μείνουμε Ευρώπη»!

Αλλά εσύ Μητσοτάκη κάθαρμα, θα μείνεις ΚΡΕΜΑΛΑ!